Przejdź do treści

Forum Pozdrawiam i witam wszystkich

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Użytkowników thermomixów i Przepisowni. Thermomix mam dopiero od wczoraj, więc nie będę się tak szybko udzielać, będę korzystać z Waszego doświadczenia i przepisów, a może kiedyś skomponuję własne. Tymczasem muszę się wprawiać, bo ciągle o czymś zapominamtmrc_emoticons.smile Patrycja.

tmrc_emoticons.smile Witaj Patrycjo tmrc_emoticons.love Ja też tak zaczynałam swoją przygodę z TM tmrc_emoticons.bigsmile jeżeli masz jakieś pytania to śmiało pytaj.Odwagi tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.cooking_1

Patrycjo, witaj wśród zakręconych Thermomaniaczek 

Każda z Nas przechodziła chrzest bojowy z TM i pewnie nie jedna potrawa wylądowała w koszu, ale do odważnych świat należy  Pytaj jeżeli masz wątpliwości, bo na forum jest wiele osób służących dobrą radą

Powodzenia Patrycjo

Pozdrawiam Monika 

Bardzo dziekuję za miłe przyjęcie. Patrycja.

Witam wszystkich tmrc_emoticons.smile od wtorku zaprzyjaźniamy się  z tym "mercedesem" w kuchni tmrc_emoticons.smile Wynik : leczo,bułeczki pszenne,drożdzówki z serem,soczek zniknęły w brzuchach tmrc_emoticons.smile3 śmietany 36 % na masełko - wylądowały w koszu tmrc_emoticons.smilePozdrowionka !!! tmrc_emoticons.smiletmrc_emoticons.smile

A czemu to śmietany wylądowały w koszu?Co poszło nie tak przecież masło musi się udać tmrc_emoticons.cooking_7 ,bo bita śmietana może nie wyjść ale masło?

Hanna Gręda wrote:

A czemu to śmietany wylądowały w koszu?Co poszło nie tak przecież masło musi się udać tmrc_emoticons.cooking_7 ,bo bita śmietana może nie wyjść ale masło?

Być może za szybko się poddawałamtmrc_emoticons.smile  ale przedłużanie ubijania nic nie dawało, cały czas była to rzadka śmietana, i tak sie zadziało z każdą z piątnicy 36 %, a o dziwo z biedronkowej wychodzi idealne tmrc_emoticons.smile więc może kwestia śmietany....hmmmm

Hanna Gręda wrote:

Być może za szybko się poddawałamtmrc_emoticons.smile  ale przedłużanie ubijania nic nie dawało, cały czas była to rzadka śmietana, i tak sie zadziało z każdą z piątnicy 36 %, a o dziwo z biedronkowej wychodzi idealne tmrc_emoticons.smile więc może kwestia śmietany....hmmmm

Witaj Emikaa,

praktyka czyni mistrza, nie poddawaj się, wypróbuj różne typy śmietany, a z pewnością znajdziesz tę odpowiednią, która trafi w gusta Twoje i Twoich najbliższych.

Koniecznie sfotografuj swoje masełko, umieść przepis w swojej bazie i podziel się z nami swoją zdrową praktyką tmrc_emoticons.smile

Pozdrawiamy,

@emikaa - a u mnie na prezentacji śmietana z biedronki w ogóle nie chciała się ubić tmrc_emoticons.smile może kwestia też temperatury? Mi się zawsze świetnie ubija Zott i śmietana z lidla.