Przejdź do treści

Forum Powitanie forumowiczów TM

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam Wszystkich bardzo serdecznie.

Od wczoraj prawie nie wychodzę z kuchni (chyba, że po zakupy). Dzięki Pani Iwonie miałam pyszny obiadek. Kilka minut po jej wyjściu zrobiłam ciasto drożdżowe i obdarowałam zgłodniałe sąsiadki. Wyszło pycha. Niestety dzisia  nie ma nawet okruchów. Mąż robił nektar pomarańczowy. Super. Rano miła niespodzianka moja 12-letnia córka zrobiła omlety z mąką kukurydzianą. Nawet mała zjadła po raz pierwszy w życiu. Potem pyszny obiadek - zupa krem brokułowa i oczywiście placki ziemniaczane. Dziś znowu nektar, ale mała modyfikacja nektar pomarańczowo- brzoskwiniowy, gdyż córka nie lubi pomarańczy. Udało się wypiła z wielkim smakiem. Teraz walczę z kolejnym ketchupem (przetwory na zimę), który dla mnie jest przepyszny. - pomidory Lima lepsze niż pozostałe.

tmrc_emoticons.love Witaj Renato tmrc_emoticons.love Super sobie radzicie z Termosiem tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.cooking_1 tmrc_emoticons.cooking_10 tmrc_emoticons.cooking_7

Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love

Witaj Renatko.

Świetnie sobie radzisz, a przed Tobą mnóstwo nowych wyzwań kulinarnych. tmrc_emoticons.bigsmile W najbliższym czasie będą dżemy  i powidła sliwkowe. Tu na przepisowni są świetne przepisy. Korzystaj i  oceniaj. Zwróć uwagę na trwający jeszcze konkurs IIŚniadanie do szkoły - patrz pierwsza strona przepisowni. tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.cooking_7

Witaj Rena ! Miło Cię powitać w gronie Thermomaniaczek, życzę dalszego zapału w gotowaniu z TM. Powodzenia i zaglądaj do Nas na forum

Pozdrawiam Monika z Sosnowca

Witaj Renatko miło mi również Ciebie powitać tmrc_emoticons.love  

Witaj Renatko, po kilku dniach nieobecności na Przepisowni "widzę" wiele nowych osób zakręconych na używanie Termosia  tmrc_emoticons.lol  Bardzo się cieszę, że z takim zapałem gotujesz  tmrc_emoticons.smile  Pozdrawiam Ela z Mazowsza  tmrc_emoticons.smile  

Witaj Renatko, ciesze sie, ze od razu wzielas sie "do roboty" tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  I przyjemnie, ze zapisalas sie na Przepisownie, i przedstawilas tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Milo tmrc_emoticons.bigsmile   Przepisòw moc jest do wypròbowania, bardzo smacznych i na ròzne okazje tmrc_emoticons.smile  Wiec zabawy nie zabraknie tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Masz dwoje dzieci? Skad jestes ? Pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Witaj Reno. tmrc_emoticons.bigsmile Skoro jesteś przy przetworach na zimę i pomidorach, to polecam swój przepis na przecier pomidorowy. tmrc_emoticons.bigsmile Tutaj link http://www.przepisownia.pl/przepisy/przecier-pomidorowy/341115

Witaj Reno tmrc_emoticons.lol badzo się cieszę, że tak dużo osób do nas trafia i jest zadowolona z TM i pozytywnie zakręcona tmrc_emoticons.smile ja jestem uzalezniona od TM już wiele lat tmrc_emoticons.smile zapraszam cię do działu przetwory na forum tam znajdziesz całą masę pzepisów na zamkniecie lata w słoiczkach, sa dżemiki, soki, przeciery itd tmrc_emoticons.smile zachęcam zajrzyj tmrc_emoticons.smile pozdrawiam serdecznie i zycze miłego kucharzenia z TM tmrc_emoticons.smile Marzena z Bydgoszczy tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Witam wszystkich bardzo serdecznie - też jestem "młodą" uzytkowniczka TM31 - liczę na porady i pomoc. Od razu powiem, że mam dwóch synów w wieku wczesnoszkolnym i to pod ich kątem nabyłam to urządzenie ażeby im przygotowywać jakieś dobre dania. Niestety, ale są to raczej takie "Tadki-Niejadki" i muszę się nieźle nagimnastykować aby im coś smakowało. Dlatego też liczę na Waszą pomoc w moim kucharzeniu tmrc_emoticons.cooking_7   pozdrawiam 

Witaj apetka tmrc_emoticons.lol to dobrze trafiłaś tutaj jest mnóstwo przepisów na różne dania i desery tmrc_emoticons.smile polecam do przejrzenia moje przepisy tmrc_emoticons.smile moge również polecić przepisy EliK, Gabi49, Veronicab71, Monika6500, Ilonaw, Grażyna Kaminska tmrc_emoticons.smile to tak na szybko tmrc_emoticons.smile jest tutaj naprawde wiele inspiracji tmrc_emoticons.smile życzę miłego kucharzenia z TM tmrc_emoticons.smile  

Witaj "apetka" ! U Nas na wszystko znajdzie się rada nawet na takie "Tadki-Niejadki" zobaczysz ,że w mig polubią dania z TM.

Jeżeli mogłabyś się Nam przedstawić z imienia to będzie fajnie, zawsze to lepiej brzmi i z jakiego miasta do Nas trafiłaś ?

Pozdrawiam Monika z Sosnowca

Witaj Apetko w gronie tmrc_emoticons.smile  Jak masz na imie ? Przepisòw bardzo smacznych tutaj moc, jak pisza dziewczyny tmrc_emoticons.bigsmile   Znajdziesz z pewnoscia wiele dan dla Twoich Tadkòw-niejadkòw tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink  I jesli potrzebna pomoc, z checia pomozemy tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

I ja przyłączam się do powitań Apetki i Reni serdacznie Was pozdrawiam Hania z Łodzi tmrc_emoticons.bigsmile

Witaj Reno tmrc_emoticons.smile

Apetko, witaj wśród fanek TM. Ja też mam wnuczki-niejadki i dzięki TM moja córka może im robić to , co lubią najbardziej, tj. naleśniczki, pierożki, placuszki, pizzę i oczywiście chlebek oraz pyszne bułeczki.  tmrc_emoticons.cooking_7