Przejdź do treści

Forum Po raz pierwszy

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam - nie posiadam jeszcze Thermomixa. Ale za chwilę pewnie tak. Pozdrawiam Wszystkich

Witaj tmrc_emoticons.smile Jeżeli się wahasz, czy kupić, czy nie to napisz o swoich wątpliwościach a my w miarę możliwości postaramy się na każde Twoje pytanie odpowiedzieć  tmrc_emoticons.smile  Ja używam swojeo Termosia od 4 lat, bez awarii i usterek  tmrc_emoticons.smile Nie jestem w nim zakochana, bo tym uczuciem mam kogo obdarować  tmrc_emoticons.lol   tmrc_emoticons.love  Ale nie wyobrażam sobie kuchni bez niego  tmrc_emoticons.smile  Czasami żałuję, że nie miałam go dużo wcześniej, gdy dzieci były małe... ale na szczęście mam teraz  tmrc_emoticons.smile  Pozdrawiam 

Na swoim profilu nie napisałeś / łaś??? nic o sobie  tmrc_emoticons.puzzled  Nawet nie wiem do kogo pisałam  tmrc_emoticons.puzzled  Do kobiety, czy do mężczyzny? Może nam się przedstawisz  tmrc_emoticons.smile  Dobrze jest wiedzieć imię osoby, do której się pisze  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  

tmrc_emoticons.smile Dziękuję za pozdrowienia tmrc_emoticons.smile Chciałabym wiedzieć Kto mnie pozdrawia tmrc_emoticons.wink

Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.smile

Witaj tmrc_emoticons.smile  Dolaczam sie do pytan dziewczyn tmrc_emoticons.smile  Czy "za chwile" znaczy, ze sie zastanawiasz nad zakupem, czy tez czekasz juz na odbiòr ? Pozdrawiam tmrc_emoticons.smile

Właśnie,właśnie trzeba chociaż imię podać do pozdrowień. Witamy !!!

Mam dziwne przeczucie ,że dołączył do Nas kolejny mężczyzna a na dodatek wielbiciel Mercedesów.

Ciekawe czy moje przeczucia się sprawdzą... czekam na odpowiedz 

Monika z Sosnowca

Witaj tmrc_emoticons.lol kimkolwiek jesteś tmrc_emoticons.lol ja tez się dołączam do zapytań powyżej tmrc_emoticons.lol ja mam termomisia już 13 rok i nie przestaje mnie fascynować a i nigdy nic sie z nim nie działo złego tmrc_emoticons.lol tak więc polecam i to gorąco tmrc_emoticons.lol

Pozdrawiam Marzena tmrc_emoticons.lol z Bydgoszczy tmrc_emoticons.bigsmile

Dziewczyny chociaż Nasz nowy gość nadal się nie chce przedstawić to ja już wiem ,źe przeczucia mnie nie myliły - wmercmaniak - to Pan ,jeszcze tylko nie wiem czy lubi Mercedesy, bo Thermomixy poniżej ceny rynkowej lubi.

No to witamy w naszej grupie Pana /Panią bo nadal nie wiemy jakiej płci jest ten uzytkownik TMtmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink Zdecydowanie jest mężczyzną, ale chyba bardzo oszczędnym. Współczuję jego partnerce. Tak, tak , szuka  nowego TM poniżej jego oficjalnej ceny. Oby się nie "nabrał" bo cwaniaczków nie brakuje. Ważne jednak , że docenia urządzenie i nie kwapi się kupić  jakieś taniej podróbki.