Przejdź do treści

Forum Piękna ta nasza Przepisownia!

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Piękna ta nasza Przepisownia teraz, prawda?! Jeszcze bardziej mi się chce przegladać przepisy i tworzyć tmrc_emoticons.wink  w TM. Kto jeszcze tak ma? tmrc_emoticons.smile

P.S. Nie wiem czy ten wątek powiniwn być tutaj, ale nie znalazłam lepszego miejsca na forum-chyba, ze mnie ktos przekieruje tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.love Witaj Agn. Podzielam Twoje zdanie "Piękna ta nasza Przepisownia teraz" tmrc_emoticons.love tylko jest male ale tmrc_emoticons.wink kolejność wpisów i odcztywanie wpisów w komentarzach tmrc_emoticons.crazy i "jazda"po stronie. Miejmy nadzieje,że to się zmieni tmrc_emoticons.smile Zauważyłam, że jak nie cofnę się do mojego ostatniego wpisu to umykają mi te "które są po drodze" tmrc_emoticons.bigsmile

Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love

Wiosna prawdziwa. Przepisownia wygląda rewelacyjnie. Dziękujemy Mixi za to wszystko. POZDRAWIAM ze  Szczecina.

Wygląd ciekawszy, ale to czytanie od dołu do góry jest "niestrawne"

Zgadzam się z Alą w 100 %

Głupio tak czytać wpisy od końca, odwrotnie niż na innych forach.

Można przywyknąć, ale trzeba tu być często. tmrc_emoticons.wink

Widzisz to taki urok "Przepisowni" - musi się czymś różnić od innych

Miejmy nadzieję,że przy następnej zmianie wrócimy do normalności

Moniś - a nie masz wrażenia, że od czasu tej zmiany jest coraz mniej wpisów?  Mnie to czytanie od dołu męczy, a przecież to ma być chwila relaksu. Dziwne to, tym bardziej, że dla informatyka to pewnie zmiana jednego parametru, bo musi zaznaczyć, czy ustawiać posty "z góry na dół" , czy "z dołu do góry".

tmrc_emoticons.love Ja nie tracę nadziei, że wrócimy do normalności tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love Wiele postów mi "uciekło" tmrc_emoticons.wink

gabi49 wrote:

Można przywyknąć, ale trzeba tu być często. tmrc_emoticons.wink

Właśnie dlatego rzadko tu bywam tmrc_emoticons.wink

Ponieważ wczesniej porządek na forum został zmieniony z poprzedniego, który był bardzo nieuporządkowany. Z waszych wpisów wynika, że ten równieaż nie jest czytelny, zostanie to przekazane dalej.

Alu w pełni się z Tobą zgadzam - zauważalny jest spadek...niestety

Mixi fajnie by było żeby kolejność wpisów wróciła do poprzedniego stanu

Aktualna wersja wpisów jest mało komforowa - to tak jak czytanie książki od końca... 

tmrc_emoticons.love

Przepisownia jest piękna i zawsze przydatna, ale przydałoby się zaktualizować na pierwszej stronie "AKTUALNOŚCI" , które są już nieaktualne! tmrc_emoticons.wink Mixi, wiem, że masz teraz "urwanie głowy" , ale  nie można tego zostawiać . tmrc_emoticons.wink