Przejdź do treści

Forum Nowa

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Cześc nazywam się Ania Waliczek ddołączyłam nie dawno do grona thermomixomaniaków, mam go od nie dawna ale świetnie się bawię robiąc co rusz to nowe przepisy. tmrc_emoticons.smile

Witaj Aniu ! Ciesze się ,że do Nas dołączyłaś !

Pochwal się co ciekawego już wypróbowałaś

Pozdrawiam Monika z Sosnowca

tmrc_emoticons.bigsmile Miło nam powitać nową termomiksomaniaczkę. Działaj dziewczyno, tutaj z nami rozwiniesz skrzydła.

Witaj Aniu w gronie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Co Ci najbardziej smakowalo sposròd wykonanych przepisòw ? Zycze milej zabawy, smacznego i zagladaj czesto do nas tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Milej niedzieli tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Witaj Aneczko tmrc_emoticons.lol super że do nas dołączyłaś tmrc_emoticons.party gotuj, próbuj i dziel się z nami przepisami tmrc_emoticons.bigsmile z termomixem to swietna zabawa tmrc_emoticons.smile i duzo radośći. Pozdrawiam Marzena tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.smile Witaj Aniu tmrc_emoticons.love fajnie, że jesteś z nami  tmrc_emoticons.cooking_1

Pozdrawiam serdecznie Grażyna tmrc_emoticons.cooking_10 tmrc_emoticons.cooking_2

Witaj Aniu tmrc_emoticons.smile  serdecznie Cię witamy w naszym gronie tmrc_emoticons.love

Witaj Aniu  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Witam się i ja -Ela z Mazowsza  tmrc_emoticons.smile  Pochwal się, co robisz najczęściej?  tmrc_emoticons.lol  Jeśli masz jakieś pytania, to służę pomocą w miarę możliwości  tmrc_emoticons.smile  Pozdrawiam 

Dzień dobry Aniu. Jestem pod wrażeniem  ile nowych osób się pojawia - w tym jatmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.cooking_1 tmrc_emoticons.cooking_1

Miło Cię poznać

Karolina