Przejdź do treści

Forum Nowa

Cześc nazywam się Ania Waliczek ddołączyłam nie dawno do grona thermomixomaniaków, mam go od nie dawna ale świetnie się bawię robiąc co rusz to nowe przepisy. tmrc_emoticons.smile

Witaj Aniu ! Ciesze się ,że do Nas dołączyłaś !

Pochwal się co ciekawego już wypróbowałaś

Pozdrawiam Monika z Sosnowca

tmrc_emoticons.bigsmile Miło nam powitać nową termomiksomaniaczkę. Działaj dziewczyno, tutaj z nami rozwiniesz skrzydła.

Witaj Aniu w gronie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Co Ci najbardziej smakowalo sposròd wykonanych przepisòw ? Zycze milej zabawy, smacznego i zagladaj czesto do nas tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Milej niedzieli tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Witaj Aneczko tmrc_emoticons.lol super że do nas dołączyłaś tmrc_emoticons.party gotuj, próbuj i dziel się z nami przepisami tmrc_emoticons.bigsmile z termomixem to swietna zabawa tmrc_emoticons.smile i duzo radośći. Pozdrawiam Marzena tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.smile Witaj Aniu tmrc_emoticons.love fajnie, że jesteś z nami  tmrc_emoticons.cooking_1

Pozdrawiam serdecznie Grażyna tmrc_emoticons.cooking_10 tmrc_emoticons.cooking_2

Witaj Aniu tmrc_emoticons.smile  serdecznie Cię witamy w naszym gronie tmrc_emoticons.love

Witaj Aniu  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Witam się i ja -Ela z Mazowsza  tmrc_emoticons.smile  Pochwal się, co robisz najczęściej?  tmrc_emoticons.lol  Jeśli masz jakieś pytania, to służę pomocą w miarę możliwości  tmrc_emoticons.smile  Pozdrawiam 

Dzień dobry Aniu. Jestem pod wrażeniem  ile nowych osób się pojawia - w tym jatmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.cooking_1 tmrc_emoticons.cooking_1

Miło Cię poznać

Karolina