Przejdź do treści

Forum Nowa książka

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam. Wie ktoś może jak można otrzymać książkę, "Tak lubię gotować"???

Jest jakaś szansa, żeby ją wylosować, udało się już to komuś????

Pozdrawiam

z tego co wiem co 10 uczestnik który zamieści przepis miał dostać,

jeszcze się nikt nie pochwalił.

Widziałem tę  pozycję na grudniowych warsztatach w Katowicach

Każdy nowy posiadacz  styczniowy Thermomixa też dostanie.

Kupić się na razie nie da.

Możemy tylko liczyć na to że coś wygramy

albo że ktoś zamieści z tej księgi przepisy w Przepisowni tmrc_emoticons.cooking_2

Fajnie by było, bo słyszałam, że są ciekawe przepisy. Nikt sie jeszcze nie chwali, może nikt nie wygrałtmrc_emoticons.smile

Pozdrawiam

Witamy, konkurs nadal trwa. Informacje o jego rozwiązaniu przekażemy bezpośrednio zwycięzcom, jak również użytkownikom Przepisowni. Pozdrawiam

Witam, znalazłam książkę "Tak lubię gotować" na allegro, ale jej cena przekracza za każdym razem 200 zł, (NAWET ZA UŻYWANĄ!!!  Jestem ciekawa, czy ta książka jest faktycznie tyle warta??? Poszukuję jej od jakiegoś już czasu i za każdym razem kiedy się pojawia na aukcjach osiąga cenę "BIAŁEGO KRUKA" tmrc_emoticons.wink Skoro jest takie zainteresowanie tą pozycją czemu nie można jej kupić w sklepie online ???

Pozdrawiamas

nie dowiemy się czy jest tyle warta

może dla kolekcjonerów książek TM

bo jest to zbiór przepisów z 17 krajów

i może sie okazać mało przydatną  pozycją.

np".Pełną parą" też jest zbiorem zagranicznych przepisów

(Niemcy,Francja,Włochy,Hiszpania Portugalia).

Po "Zapiekance na parze " z książki podstawowej spodziewałem się rewelacji po tej pozycji,

byłem strasznie zawiedziony poza deserami i dosłownie paroma przepisami nic mnie nie zaimteresowało.

Może ktoś co ma już "Tak lubię gotować" podzieli się opinią o tej książce,wtedy będziemy wiedzieć czy warta jest tej ceny(w połowie zeszłego roku żadali 99zł)

Witam, wstępne informacje  książce "Tak lubię gotować" można znaleźć pod tym linkiem:

http://www.vorwerk.com/pl/thermomix/html/nowa_promocja.html

Nowe książki kulinarne najpierw są dostępne w promocjach: dla przedstawicieli handlowych, gospodarzy prezentacji i klientów.

Dopiero po tym okresie wprowadzamy je do sprzedaży.

Aukcje na Allegro nie sa związane z naszą firmą i ceny podawane na aukcjach zawyżają wartość tej książki.

Książka „Tak lubię gotować” będzie na pewno dostępna w sprzedaży w tym roku.

Do zaończenia konkursu pozostało jeszcze 90 przepisów do zamieszczenia. Czekamy na nowe przepisy tmrc_emoticons.cooking_1

Otrzymałam tą książkę, bo poleciłam koleżankę, która kupiła TM. Bardzo fajna, same nowe przepisy, jedyne co, to teraz widzę, że prawie wszystkie są tutaj w przepisowni zamieszczonetmrc_emoticons.smile

Mam nadzieję, że jeszcze uda mi się kogoś polecić, bo można dostać jeszcze inną, taka z czarno-białą okładką (nie pamiętam tytułu), ta to jest warta każdej ceny.

Pozdrawiam

ja dostałem za polecenie jakąś cieńka o świętach tmrc_emoticons.aw

Moja przedstawicielka od siebie dała mi dwie świąteczne książkitmrc_emoticons.smile

W zakładce "Chciałabym mieć książkę, która..." są wyniki konkursu z Przepisowni na książkę "Tak lubię gotować" tmrc_emoticons.smile

Jest dostępna już w katalogu tmrc_emoticons.smile

właśnie dziś otrzymałam książkę "Tak lubię gotować", którą wylosowałam w konkursie. Jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu. Książka jest wspaniała, dziękuję bardzo. To chyba pierwsza rzecz w moim życiu, którą wygrałam. pozdrawiam wszystkich "zarażonych" thermomixem.

Czekamy na opis wrażeń kulinarnych inspiracji z książki "Tak lubię gotować" tmrc_emoticons.smile

Polecam ciasteczka czekoladowe, ciasteczka maślane, sernik, bagietki tradycyjne, szparagi z ziemniaczkami i sosem holenderskim, pierogi leniwe, gulasz po węgiersku, kurczak duszony z czerwoną papryką:") to już wypróbowałam i naprawdę pyszności!!!!

tmrc_emoticons.cooking_1

Jaki przepis zrobiłaś jako pierwszy?

Jaki przepis zrobiłaś jako pierwszy?

Pierwsze były ciasteczka maślane, potem czekoladowetmrc_emoticons.smile

ja zrobiłam dziś schab ze śliwką duszony na Varomie. danie bardzo smaczne, sos wyszedł też super. w koszyczku ugotowały się ziemniaki. następnym razem zrobię w ten sposób polędwiczki wieprzowe.plecam przepisy z książki "Tak lubię gotować"

Rozumiem, że książka na stałe zagości w kuchni.

tmrc_emoticons.cooking_10

Na pewno. Ja robiłam z niej m.in. ciasto migdałowe z Santiago (dla niespodziewanych gości). Pracy na 5 minut, a wyszło pyszne tmrc_emoticons.smile Szybkie jest też ciasto czekoladowe. A na jutro planuję tartę z owocami wg przepisu na ciasteczka maślane. Chociaż gdybym miała wybierać między tą a "Radością gotowania", wybrałabym tą drugą.

Gotowanie z "Radością" jest wspaniałe, również ją uwielbiamy tmrc_emoticons.smile

Obydwie te książki są świetne, przepisy pięknie opisane, zachowana kolejność czynności, nawet laik kulinarny stanie się z nimi fachowcem. W książce "Tak lubię gotować" cenne są rady zawarte na pierwszych 40 stronach, a w Radości jest ich dużo mniej.Najlepiej mieć obydwie książki. Starsze wydawnictwa nie są tak dobrze napisane, no ale to są lata doświadczeń. tmrc_emoticons.cooking_2

czy można gdzieś i za ile kupić tą książkę? na allegro "Radość gotowania" ceni się w okolicach 200 zł tmrc_emoticons.sad a bardzo chciałabym ją sprezentować Mamie

czy można gdzieś i za ile kupić tą książkę? na allegro "Radość gotowania" ceni się w okolicach 200 zł tmrc_emoticons.sad a bardzo chciałabym ją sprezentować Mamie

Ja dostałam jako prezent, kiedy poleciłam koleżankę i ona kupiła Thermomixatmrc_emoticons.smile Z tego co wiem nie jest do kupienia przynajmniej narazie u przedstawicieli.

Proszę o cierpliwie czekać i sprawdzać aktualności na www.thermomix.pl.

Książka jest fantastyczna tmrc_emoticons.bigsmile

ja chętnie kupiłabym ta książkę z kimś na spółke (inne zreszta też) - jeśłi ktoś jest chetny to prosze o informację, żeby sie "dogadać" : )

Witam, szukam przepisu na czerwoną pastę chilli. Czy ktoś może ma przepis na zrobienie takiej pasty w Termomixie?

poszukam

Która książka jest najnowsza? Ewentaulnie ktore są wg was najbardziej polecane?

Jedną z najnowszych pozycji są "Podróże z Thermomixem", które można wygrać w naszym konkursie tmrc_emoticons.smile

Czy jest jakas ksiazka poswiecona tylko i wylacznie torta  ??

Książka poświęcona tylko tortom ??? jak dobrze czytam, z tego co wiem nie ma jest książka poswięcona ogólnie ciastom i deserom. Ale w tej dziedzinie to MIxi jest fachowcem tmrc_emoticons.lol

tak magi1 są Słodkie inspiracje, w których można znaleźć przepisy na: tort gruszkowy, tort ajerkoniakowy, tort Pavlova, tort czekoladowy, tort makowy z różą.

Może zainspirują Cię przepisy z Przepisowni:

http://www.przepisownia.pl/search/tmrc_solr_recipe/tort?filters=type:recipes

Magi, czy nie pomyślałaś o zdobyciu pięknych książek bez wydatku pieniążków? Wiesz chyba jak to można zrobić?  Ten miesiąc  z kredytem -raty 0% jest okazją, żeby zorganizowac u siebie spotkanie , zaprosić znajomych, którzy TM nie mają i przedstawiciela  , który pokaże co TM może zdziałać. Nie wiem skąd jesteś, podejrzewam, że z okolic Krakowa, a tam też są przedstawiciele. Zresztą , ja tez mogłabym się do Ciebie na takie spotkanie wprosic jako  Przedstawiciel. Przemyśl temat, warto spróbować.tmrc_emoticons.wink

Gabi przemyślę temat. Wsród moich znajomych dużo osób ma TM i rodzinka także, ale popytam może ktoś bedzie zainteresowany. A ja jestem z Bydgoszczy tmrc_emoticons.lol więc jakby co to zaproszę Cię Gabrysiu na 100%. Ha zaproszę Was wszystkich i zrobimy sobie dużą imprezę tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party dobry pomysł tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Nigdy nie byłam w Bydgoszczy. Trochę to ode mnie daleko, ale może, może?

Z imprezą to fajny pomysł! tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.cooking_1 tmrc_emoticons.love

Oj to musisz kiedyś koniecznie zawitać do Bydgoszczy tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol w sumie to fajne miasto tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol pozdrawiam tmrc_emoticons.lol

Dzięki za zaproszenie, pewnie skorzystam!  Ale musi być impresa! tmrc_emoticons.love

Wow, Magi, nie spodziewalabym sie.... z Bydgoszczy tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Swietnietmrc_emoticons.steve tmrc_emoticons.steve tmrc_emoticons.steve  A ja z koszalinskiego ( bylego, teraz zachodniopomorsk. ). Nie mamy daleko do siebie, jakby cotmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink . A w Bydgoszczy bylam kilka razy tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

W takim razie musimy kiedyś się spotkac jak będziesz w pobliżu tmrc_emoticons.lol i zrobimy imprezkę tmrc_emoticons.lol i Gabi przyjedzie tmrc_emoticons.lol oj jak by było super fajnie tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party

Przyjadę, przyjadę, bo pomimo, że jesteście młodsze, to uczycie mnie dobrego kucharzenia! Dopóki nie miałam TM, nie lubiłam gotować i wogóle nie piekłam niczego! Nie mówiąc już o wszelkich dżemikach i innych przetworach! tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Super tmrc_emoticons.lol cieszę się Gabrysiu tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.love

hej. Posiada moze ktos scan nowej ksiazki

" Najlepsze przepisy uzytkowników przepisowni "

Chciala bym kupic ta ksiazke ale jak juz ja znajde to cena jest zbyt wysoka nawet 190 zl

Aniu, nie szukaj skanu. W tym miesiącu możesz ją miec za darmo jeśli zorganizujesz  u siebie prezentację termomiksa zakończoną sprzedażą. Szkoda, że jesteś z Wrocławia, dość daleko ode mnie. Myślę jednak, że masz kontakt ze swoim przedstawicielem. Zresztą zawsze można prezentację zamówić przez internet na stronie www.vorwerk.pl Wykorzystaj szansę. To tylko w tym miesiącu taka promocja. tmrc_emoticons.bigsmile