Dziewczyny potrzebuje jakieś diety na thermomixa... Najlepiej w pdf
Forum Najpopularniejsze diety
Kochanie - ja nie mam forum Popełniłam wątek na forum ogrodniczym, gdzie paplałam towarzysko z forumową koleżanką. W pewnym momencie okazało się, że kobieta waży 136 kg i nie może wejść po schodach, bo nogi odmawiają jej posłuszeństwa - chciałam jej pomóc, i tak się porobiło, że Kokolidek zaczął wątek o odchudzaniu prowadzić. Przez przypadek, jako pogaduchy.
Mnie też zaskoczyło, że się Kokolidek tak zaczął mądrzyć
Witam jestem nowym użytkownikiem .Czytam sobie wasze posty i mnie zainteresowały bardzo , a a zwłaszcza to o zdrowej diecie
Ja też odchudzam się i chudnę i znow tyję i tak juz po urodzeniu pierwszego dziecka tzn 20 lat temu
i tak w kółko po 4 latach znów zaszłam w ciąże i po urodzenia dziecka, następne kilogramy zostały .Więc znowu odchudzanie (chyba wszystkich diet próbowałam)
Odchudziłam się męki głodówki (kawy)-wynik : szczupła---- efekt na pół roku dopóki niezaczęłam znów ,,normalnie" jeść .
teraz jestem po 40-stce trzecie dziecko ma juz 7 lat a ja znów oponki i puchnę ,czy macie panie jakieś rady ,które będę mogła stosować do końca życia i nie będę tyć .....
Gosik - Twój cytat pochodzi z mojej wypowiedzi, jeżeli to pytanie do mnie to zapraszam do wątku "kokolidek odpowiada"
GOSIK, możesz spokojnie poczytac rady Kokolidka na temat sposobu odżywiania. Ja natomiast mialam zupełnie sytuację podobną do Twojej i tak to trwało 40 lat. "Uhodowalam" 40 dodatkowych kg i wreszcie znalazłam mądry sposób na powrót do przyzwoitej wagi. Ten sposób to gacasystem Konrada Gacy. Może o nim słyszałaś z TVP "Pytanie na sniadanie". Ja teraz jestem w trakcie zrzucania tego balastu i oczywiście korzystam z internetowego www.gacasystem.pl Wejdź sobie na te stronę i poczytaj. Mogę Ci tylko powiedzieć, że otylość jest chorobą, której się nie wyleczy i trzeba po prostu zmienić radykalnie nawyki żywieniowe. Krótkie i różne diety są zgubne. Posłuchaj Konrada Gacy, a wiele się dowiesz na ten temat.
Acha, co bardzo ważne, TM jest w mojej diecie niezmiernie przydatny.
Dziękuję Ci GABI za odpowiedz .Przyczyna tej otylośći okazała się ciąża ,jestem w 5 tygodniu .
Tak widziałan w telewizji Gaca odchudzanie razem z nim .
muszę spojrzeć na jego stronkę .
dzięki jeszcze raz
Gratuluję! Oby tylko nadwyżka kg nie pozostała po rozwiązaniu. Pilnuj się.
Najlepiej jest znaleźć dietę idealną dla siebie, która pomoże cały czas utrzymać stałą wagę. Szkoda, że to nie jest takie proste.