Przejdź do treści

Forum Mam Thermomix

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam was wszystkich mam thermomix , a także zostałam przedstawicielem handlowym zaczynam i bardzo chcę już mieć pierwszą sprzedaż.

Brawo.

Witaj Małgosiu tmrc_emoticons.lol cieszę się, ze do nas dołączyłaś no i witamy kolejnego przedstawiciela tmrc_emoticons.smile zapraszam Cię do nas tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile pełno tutaj porad i przepisów tmrc_emoticons.smile życze powodzenia przy sprzedaży TM i miłego kucharzenia tmrc_emoticons.smile

Witam z Sosnowca Małgosiu ! Ciesze się,że zasiliłaś Nasze grono Thermomaniaczek i przedstawicieli handlowych. Życze wielu udanych prezentacji powiązanych ze sprzedażą TM Powodzenia !!!

Pozdrawiam Monika

Witam i życzę sukcesów tmrc_emoticons.smile

Walcz Małgosiu i gotuj z nami. Pozdrawia Gabrysia, tez przedstawiciel. tmrc_emoticons.bigsmile

Witaj w gronie Malgosiu tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Zycze powodzenia w nowej pracy i dobrej zabawy w kuchni tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

My również witamy iżyczymy sukcesów  tmrc_emoticons.lol

Czołem, czołem!!! Życzę połamania kopystki! tmrc_emoticons.wink

quote=małgorzata1]

Witam was wszystkich mam thermomix , a także zostałam przedstawicielem handlowym zaczynam i bardzo chcę już mieć pierwszą sprzedaż.

Zenku, to zależy tylko od Ciebie, Twojej inwencji i otwartości na ludzi. tmrc_emoticons.wink No i oczywiście regularnej, codziennej pracy . Życzę  "wysypu" sprzedaży. tmrc_emoticons.bigsmile

Dołączam się do życzeń tmrc_emoticons.smile

WITAM!

Rób prezentacje asprzedaże przyjdą same !

POZDRAWIAM

:Super gratuluję decyzji. tmrc_emoticons.smile

Powodzenia Zenku w nowej roli !

Życzę dużo prezentacji powiązanych ze sprzedażą !

Monika

Miło nam,witamy  grupie tmrc_emoticons.smile

milo mi witamy w gronie

trzymam kciuki

Gratuluje - fajnie jest miec prace ktora sie lubi i do tego jeszcze TM ktory prawie sam gotuje tmrc_emoticons.wink

tmrc_emoticons.love Witajcie tmrc_emoticons.love Życzę samych sukcesów tmrc_emoticons.cooking_7 tmrc_emoticons.cooking_10