przepraszam że załozyłam nowy temat ale nie umie znaleść przepisu na majonez,cukier puder??
Forum majonez i cukier puder
 Agnieszko w książce którą dostaniesz razem z TM ( "Radość gotowania" )  znajdziesz przepis na cukier puder a na majonez w przepisowni jest kilka przepisów 
http://www.przepisownia.pl/przepisy/majonez-najlepszy-z-najlepszych/341…
   Ja korzystam z tego przepisu, ale widzę że link znowu nie jest aktywny.
dziekuje Moniczko 
Agnieszko, skoro dopiero zaczynasz przygodę z TM, zacznij od dokładnego przejrzenia i przeczytania porad w książce podstawowej "Radość gotowania", tak jak radzi Moniczka. W niej na początku są opisane podstawowe czynności, takie jak robienie cukru-pudru, lukru, piany z białek, bitej śmietany i jeszcze kilku innych, które sa potrzebne przy  wykonywaniu innych przepisów. To bardzo pomaga.  

no na dzisiejszy wieczór mohito,w planach także napój  z pietruszki,na jutro majonez,i jutro nalewka malinowa wykonanie Beatki  a z malin dzemik mam nadzieje że wyjdzie jak już wyjdzie to wrzucę
 a z malin dzemik mam nadzieje że wyjdzie jak już wyjdzie to wrzucę  wiem jedno zakochana jestem na maxa
wiem jedno zakochana jestem na maxa  

juz stoi
juz stoi 
GRATULUJĘ Agnieszko.
dziękuję kochana wrzucam majonezik zrobiony z ksiązki
 Agnieszka ta miłość nigdy nie przechodzi
Agnieszka ta miłość nigdy nie przechodzi  a jest bardzo zaraźliwa
   a jest bardzo zaraźliwa
  Agnieszko, Hania mam rację
 Agnieszko, Hania mam rację  Moje gratulacje i widzę że się "rozpedziłaś",
   Moje gratulacje i widzę że się "rozpedziłaś",  tak trzymaj
 tak trzymaj  

hehhe cieszę się bo juz zyc bez niego nie moge na koniec zrobilam bezy z białka który mi został po robieniu majonezu wczoraj,a teraż relax z likierem z kukulek,pycha  

No i się doczekałaś Agnieszko ! 
                      Gratuluje zakupu i życzę udanego kucharzenia ! 
Ja też gratuluje zakupu. Oby Tobie podobnych było więcej.