Witam Was wszystkich. Mam na imię Krzysztof, lat 39, zamieszkały w Pruszczu Gdańskim.
TM-21 mam od roku 2001 i do dzisiaj jestem tą maszyną zachwycony. Przez te lata miałem 2 letnią przerwę w używaniu TM. Te 2 lata wystarczyły mi aby nabrać wagi do 110kg/174cm. Byłem otyły. Próbowałem schudnąć, ale bez długotrwałego skutku.I w końcu nastapiło przebudzenie. THERMOMIX. Z tym kuchennym Rolls Royce'm osiągnąłem więcej niż myślałem, że osiągnę. 75kg, energia życiowa, witalność, optymizm każdego dnia, pompki, drążek, rower, to tylko niektóre z zalet które osiągnąłem dzięki PORZĄDNEmu, ZDROWEmu i ŚWIADOMEmu ODŻYWIANIU się. A to dzięki maszynie TM.
Jestem tak nakręcony możliwościami TM, że zdecydowałem się na współpracę z Vorwerk i za dwa tygodnie będę miał pierwsze szkolenie. Mam co prawda pracę, ale dlaczegoby sobie nie dorobić w wolnej chwili skoro wiem, że TM będę sprzedawał z czystym sumieniem i nie będę nikomu musiał sprzedawać kitu.
Za namową zarejestrowałem się tutaj i jestem.
Trochę sie naczytałem na forum, że przedstawiciele nie zawsze mają różowo jeśli chodzi o umawianie spotkań, prezentacji i sprzedaży. Myślę jednak, że dam radę, bo mam już pewne doświadczenie jeśli chodzi o "trudne" rozmowy z ludźmi.
Wyzwania są po to aby je pokonywać , a nie się im poddawać.