Powrzucałam w ulubione, tudzież kolekcje , kilka przepisów, ba, kilkanaście, które moim alergikom odpowiadają. Otwieram konto-nie ma nigdzie odnośnika, nie jestem w stanie tych przepisów znaleźć. W ogóle strona przepisowni kuleje, bo trzeba się nieźle nagimnastykować, żeby znaleźć to , czego się szuka, np. nie jest prawdą, ze wystarczy wrzucić składnik i wypadna nam dania z tymże, podobnie jest z szukaniem np sałatek, czy surówek-otwieram dział, a tam głównie przystawki, masę czasu tracę szukając tego, co jest dla mnie istotne.Nie mogę znaleźć przepisu na vinegret, a jestem przekoanan, ze jest. Oglądając przepisy na samym początku mojej przygody z TM, natykałam się na fajne pomysły, nie wrzucałam nigdzie, bo, myślę, zanjdę w sałatkach... No i kiszka-wczoraj szukałam przepisu na mix sałat z sosem vinegret-starciłam czas, a i tek tego przepisu nie zanalazłam.
I jeszcze z trochę innej beczki-dostajemy punkty za komentarze-ale ja serdecznie dziękuję tym paniom, które piszą "świetny przepis, wypróbuję". Taki komentarz jest odnotowany, otwieram przepis go i chcę zastosować, bo myślę, że "chodliwy" , a tu komentarz nic nie wnoszący.
Działu z przetworami nie ma, a szkoda.
Da się z tym coś zrobić? I gdzie znajdę moje ulubione?