Przejdź do treści

Forum Boże Narodzenie z Thermomixem- Chłodna 51 :)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Szanowni Państwo,
Tradycyjnie 2 razy w roku organizujemy dla naszych klientów Dni Otwarte.
Zapraszamy 25 listopada i 2 grudnia 2012r.  

ul. Chłodnej 51 (budynek Warsaw Trade Tower – I piętro)

w godzinach 1100 –  1700.

Przygotujemy dla Państwa stoły zastawione potrawami Bożonarodzeniowymi  , wykonanymi w TM. Będzie to okazja do obejrzenia Thermomixa podczas pracy oraz degustacji przygotowanych w nim potraw.  

Nasi przedstawiciele czekają z nowymi przepisami i pomysłami wykorzystania Thermomixa do usprawnienia pracy w kuchni

tmrc_emoticons.smile super czekamy na zdjęcia tmrc_emoticons.smile

Przygotowania ruszyły tmrc_emoticons.smile

pięknie tmrc_emoticons.smile

O jak fajnie tmrc_emoticons.lol tylko znowu daleko tmrc_emoticons.aw ale nic to poogladam potem zdjęcia tmrc_emoticons.smile

Przypominamy o niedzieli tmrc_emoticons.smile

My już przygotowujemy się tmrc_emoticons.smile

Ale pychota tmrc_emoticons.tongue tmrc_emoticons.tongue tmrc_emoticons.tongue tmrc_emoticons.cooking_6 tmrc_emoticons.cooking_7 tmrc_emoticons.cooking_1   Zycze udanych spotkan tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

tmrc_emoticons.cooking_7 Niezapomniane chwile na spotkaniu z THermomixem tmrc_emoticons.steve tmrc_emoticons.steve tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party

Ale pyszności tmrc_emoticons.lol spotkanie napewno będzie super przeżyciem tmrc_emoticons.lol życzę niezapomniaqnych chwil jutro tmrc_emoticons.lol będe z Wami duchem tmrc_emoticons.wink

Zaczynamy tmrc_emoticons.smile Zapraszamy tmrc_emoticons.smile 

Szkoda, ze to tak daleko tmrc_emoticons.aw  Milego spotkania tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.cooking_7 tmrc_emoticons.cooking_1 tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile U nas, dzisiaj,  w Biurze Regionalnym w Katowicach odbyły się Warsztaty Świąteczne z Thermomixem. Nie były to dni otwarte, ale warsztaty organizowane przez naszą grupę dla naszych klientów i zaproszonych gości. Wszystko się świetnie udało, wszystkim wszystko smakowało i zachwyciła różnorodność przygotowanych potraw. Niestety , zapomniałyśmy aparatu fotograficznego  i zdjęcia zrobiłam telefonem. Cóż, kiedy nie potrafię ich wgrać do komputera i nie mogę się dzisiaj nimi pochwalić. Może jutro ktos mi pomoże.

Czekam na zdjecia, Gabrysiu, moze wnuczki Ci pomoga tmrc_emoticons.smile  Ile one maja lat ? Pisalas juz kiedys, ale nie moge znalezc ... tmrc_emoticons.bigsmile

tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love Veroniczko, moje wnuczki mają  12 lat starsza Małgosia i 7 lat młodsza Kasia.. Być może Małgosia lub tez mój zięć  mi pomogą. Będziemy próbować.

Gabrysiu czekamy z niecierpliwością, napewno coś się wymysli tmrc_emoticons.lol i będziemy mogły zobaczyć co nie co tmrc_emoticons.lol

Czekam na więcej zdjęć. Aż ślinka leci  tmrc_emoticons.party

Troche wspomnień z niedzielnych Dni Otwartych tmrc_emoticons.smile 

tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.partyWspaniały widok  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party