Agatko, duzo buziaczkòw dla Ciebie, dla malenstwa, no i meza, oczywiscie !!! Pogodnego weekendu i odpoczynku :love: Wierze, ze jestes zmeczona.... Maluszek, to najwieksza radosc w zyciu, ale i moc pracy, poswiecenia i wyrzeczen. Starczy jednak spojrzec na slodka buzke i zmeczenie odchodzi....
Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni
Kasiu, ciesze sie niezmiernie, ze walka zostala wygrana :love: Badzcie teraz juz tylko dobrej mysli, zycze Wam szczerze
Haniu, juz pewnie siedzisz na walizkach :D Zycze Wam udanego odpoczynku, slonecznej pogody i .... kto teraz bedzie nam podawal sniadanko raniutko ??? Szerokiej drogi i moc buziakòw !!!!!!
Grazynko, i Ty jeszcze sobie odpoczniesz Nalezy Ci sie, po tych wszystkich szpitalach i przejsciach
Monis, ciesze sie, ze zagladasz czesciej Dziekuje za gratulacje, Kochanie To pestka.... najwazniejsze, ze jestes znowu z nami
Ela i Bartek !!!! Bierzcie sie do dziela podczas wakacji !!!!! Czekam na pozytywne rezultaty
Elu, nie dalas znac, jak tam Twoje wedròwki po lekarzach.... Jakies dobre wiadomosci???
Gabrysiu, kochana Co Ty porabiasz ?? Co tam u Ciebie??? Brakuje mi Ciebie
Dziewczynki, udanego weekendu !!!! Wspanialej pogody i moc buziakòw wszystkim , lacznie z Mixi !!!!!
Grażynko dziękuję za życzenia! Rafał rośnie jak na drożdżach. Tylko ostatnio ma kolkę i nie mam zbytnio czasu na nic innego. Znacie jakieś sposoby na kolkę u niemowlaka?
Weroniko, a ty nam szalejesz na tym parkiecie…
Moniko gratulacje z powodu obrony pracy dyplomowej!
Haniu dbaj o naszą Monikę. Pozdrów ją ode mnie i dzidziusia jak będziesz z nią rozmawiać.
Elu pogoda dopisuje, ale mnie te upały męczą. Może z tego, że jestem przemęczona i niewyspana….
Alu śliczne masz kwiaty!
Haniu ale fajne wakacje Ci się szykują… tylko pozazdrościć! Miłego wypoczynku!!!
Kasiu szkoda pieniędzy na mandaty… wiem coś na ten temat
Witaj nasza kochana Moniko! Brakowało mi Ciebie. Dobrze, że jesteś już z nami! Dziękuję za życzenia.
Zniknęła też nasza Marzenka. Chyba zapracowana jest mocno…
Kasiu jak dobrze, że mąż już jest zdrowy. Jak tam twoje prawo jazdy?
Haniu miłego wypoczynku!
Jestem Agata
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.
Kasiu bardzo ale to bardzo się cieszę ,że się Wam udało .Pozdrów męża
Elu nie czas ale pamięć jest ważna .Dzięki za życzeniaA jak u Ciebie ,bo nic nie mówisz ?Jak Twoja wędrówka po lekarzach?
Dziewczyny w nocy z soboty na niedzielę wyjeżdżam do Świnoujścia i nie będzie mnie 3-tygPo powrocie Wam opowiem .Zgodnie z moim nowym zwyczajem w sobotę już nie wejdę a na urlopie komputer odpoczywa
Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Kasiu, super , że wróciłaś , a przede wszystkim gratuluję zwycięstwa w chorobie Męża. Fajno, że wracacie do nas bo był już okres bardzo "cieniutki". Teraz więcej tematów i weselej.
GaBi
"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"
GRATULACJE dla nowej mamy - niech dzidzius duzy rosnie!
Po wizycie rodzicow, po remoncie - zmeczona jak diabli i bez urlopu - tak sie wlasnie czuje!
Postaram sie do Was teraz znowu zagladac!
A i jeszcze bardzo wazna nowina - maz juz po chemii i po badaniach - ANI SLADU KOMOREK NOWOTWOROWYCH!!!!!! (Teraz tylko wizyty co pare miesiecy i kontrole)
" height="19" width="19" /> Witaj Verciu ! Ja też mam miejsce w serduszku dla Ciebie i Wszystkich Kochanych Kobietek, które w najgorszych chwilach mojego życia były przy mnie - nigdy tego nie zapomnę
GRATULUJĘ Ci też zdanych egzaminów i pięknego prezentu !
" height="19" width="19" /> Witaj Elu , cieszę się,że Wasze sprawy idą do przodu i znalazł się wreszcie lekarz który Tobie i Bartkowi dał nadzieję na nowe życie " height="19" width="19" /> Czekam z niecierpliwością na tą najwspanialszą wiadomość ...może po urlopie Nam ją obwieścisz ?
Udanego urlopu, dużo słoneczka i jak najwięcej szczytów do zdobycia !
Dziewczynki, i ja sie dolaczam do spòznionych zyczen Moc buziakòw i spelnienia marzen !!!
Monis !!! W koncu jestes :love: Brakuje Cie tu bardzo W moim serduchu jest zawsze miejsce dla Ciebie
Haniu, udanych wakacji !!!
U mnie po staremu.... Dochodze do siebie po paskudnej "przygodzie" z przepuklina zoladkowa, dalej walcze z reumatyzmami.... i z tesciem.... szkoda gadac.... Im wiecej robisz dla innych, tym gorzej... na to wychodzi... Jeszcze sie nie nauczylam, ale teraz starczy. Czas pomyslec o sobie
Dziewczynki, moc buziakòw i kolorowych snòw
Witaj Moniczko po długiej nieobecności, miło znów Cię widzicie:)
u nas zbiera sie powoli na burzę, troche kropi, lekko wieje i jest fajnie chłodno otowrzyłam wszystkie okna i robie przeciąg niech w domu też sie powietrze ruszy
ja tez Haniu ostatni tydzien przed urlopem:) i jak to mówią to jest najdłuższy tydzień w moim życiu hehe
ale znajde sobie zaraz prace:) musze przed urlopem troszke dom posprzątać pościele poprać i ubrania na wyjazd:) w weekend mamy gosci wiec nie bede miała za bardzo czasu na takie zajęcia:)
Wpisy:
Agatko, duzo buziaczkòw dla Ciebie, dla malenstwa, no i meza, oczywiscie !!! Pogodnego weekendu i odpoczynku
:love: Wierze, ze jestes zmeczona.... Maluszek, to najwieksza radosc w zyciu, ale i moc pracy, poswiecenia i wyrzeczen. Starczy jednak spojrzec na slodka buzke i zmeczenie odchodzi....

Wpisy:
Kasiu, ciesze sie niezmiernie, ze walka zostala wygrana
:love: Badzcie teraz juz tylko dobrej mysli, zycze Wam szczerze
Haniu, juz pewnie siedzisz na walizkach :D Zycze Wam udanego odpoczynku, slonecznej pogody i .... kto teraz bedzie nam podawal sniadanko raniutko ??? Szerokiej drogi i moc buziakòw !!!!!!
Grazynko, i Ty jeszcze sobie odpoczniesz
Nalezy Ci sie, po tych wszystkich szpitalach i przejsciach

Monis, ciesze sie, ze zagladasz czesciej
Dziekuje za gratulacje, Kochanie
To pestka.... najwazniejsze, ze jestes znowu z nami

Ela i Bartek !!!! Bierzcie sie do dziela podczas wakacji !!!!! Czekam na pozytywne rezultaty

Elu, nie dalas znac, jak tam Twoje wedròwki po lekarzach.... Jakies dobre wiadomosci???

Gabrysiu, kochana
Co Ty porabiasz ?? Co tam u Ciebie??? Brakuje mi Ciebie

Dziewczynki, udanego weekendu !!!! Wspanialej pogody i moc buziakòw wszystkim , lacznie z Mixi !!!!!
Wpisy:
Grażynko dziękuję za życzenia! Rafał rośnie jak na drożdżach. Tylko ostatnio ma kolkę i nie mam zbytnio czasu na nic innego. Znacie jakieś sposoby na kolkę u niemowlaka?
Weroniko, a ty nam szalejesz na tym parkiecie…
Moniko gratulacje z powodu obrony pracy dyplomowej!
Haniu dbaj o naszą Monikę. Pozdrów ją ode mnie i dzidziusia jak będziesz z nią rozmawiać.
Elu pogoda dopisuje, ale mnie te upały męczą. Może z tego, że jestem przemęczona i niewyspana….
Alu śliczne masz kwiaty!
Haniu ale fajne wakacje Ci się szykują… tylko pozazdrościć! Miłego wypoczynku!!!
Kasiu szkoda pieniędzy na mandaty… wiem coś na ten temat
Witaj nasza kochana Moniko! Brakowało mi Ciebie. Dobrze, że jesteś już z nami! Dziękuję za życzenia.
Zniknęła też nasza Marzenka. Chyba zapracowana jest mocno…
Kasiu jak dobrze, że mąż już jest zdrowy. Jak tam twoje prawo jazdy?
Haniu miłego wypoczynku!
Jestem Agata
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.
Antoine de Saint-Exupéry
Wpisy:
Dziewczyny dziękuję za życzenia na urlop
Wracam 23 sierpnia do zobaczenia 
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Haniu, dużo sloneczka.
Odpoczywaj i wdychaj nasz jod.
GaBi
"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"
Wpisy:
Wpisy:
jednym słowem UDANEGO WYPOCZYNKU KOCHANA !
Wpisy:
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie i życzę dużo zdrowia i pogody ducha
Buziaczki
Wpisy:
Wpisy:
Wpisy:
Haniu, miłego pakowania
Odpoczywaj Kochana i niech pogoda Wam dopisze
Wpisy:
Haniu - udanego wypoczynku Kochana.
Jak możesz to podeślij mi numer telefonu na pw - być może będę w tym czasie w Świnoujściu to wypijemy jakąś kawkę
Pozdr. Ala Lepiej zaliczać się do niektórych niż do wszystkich
Wpisy:
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Wpisy:
Dziewczyny w nocy z soboty na niedzielę wyjeżdżam do Świnoujścia i nie będzie mnie 3-tygPo powrocie Wam
opowiem .Zgodnie z moim nowym zwyczajem w sobotę już nie wejdę a na urlopie komputer odpoczywa
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Mój ostatni piątek przed wyjazdem na urlop
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Macie co świętować
A jak tam jazdy?
Wpisy:
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Kasiu, super , że wróciłaś , a przede wszystkim gratuluję zwycięstwa w chorobie Męża.
Fajno, że wracacie do nas bo był już okres bardzo "cieniutki". Teraz więcej tematów i weselej.
GaBi
Wpisy:
Kasiu! Super wiadomości :)
Bardzo, bardzo się cieszę, że wygraliście tą cieżką i długą bitwę. Pozdrów ode mnie męża
Oboje jesteście dzielni!
Spóźnione ale szczere życzenia: wszystkiego co w Waszym życiu ważne i dobre a przede wszystkim zdrowia
Dziewczyny kochane - wrocilam!
GRATULACJE dla nowej mamy - niech dzidzius duzy rosnie!
Po wizycie rodzicow, po remoncie - zmeczona jak diabli i bez urlopu - tak sie wlasnie czuje!
Postaram sie do Was teraz znowu zagladac!
A i jeszcze bardzo wazna nowina - maz juz po chemii i po badaniach - ANI SLADU KOMOREK NOWOTWOROWYCH!!!!!! (Teraz tylko wizyty co pare miesiecy i kontrole)
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!!!!
Wpisy:
Moniko, Kochanie jak ja się cieszę, że do nas wróciłaś! Moje myśli były i są przy Tobie codziennie
Ściskam Cię i pozdrawiam serdecznie
I dziękuję za pyszną kawę z serduszkiem
Wpisy:
Już prawie 6-rano ale mi się dobrze spało
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Wpisy:
No i pora na ......
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Wpisy:
Wpisy:
Jak dobrze wstać skoro świt.....
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Wpisy:
Wpisy:
Wpisy:
Grażynko, ale kusisz pysznosciami!! :)
Mam na imię MONIKA! Witam wszystkich!!
Wpisy:
Hania z Łodzi:
Wpisy:
ZAPRASZAM na pyszną kawusie lub herbatkę
Wpisy:
Wpisy:
Pozdrawiam bardzo serdecznie
Wpisy:
Witajcie kochane:)
dziękuje Moniś:) jak tylko jakieś nowości u nas nastana, to nie omieszkam was poinformowac:) chwilowo bez zmian ...
wczoaj u nas postraszyło burza, ale niestety poszło bokiem
i znów duchota i parówa ...
Wpisy:
Wpisy:
- mam nadzieję,że bawiłaś się do białego rana
Wpisy:
Wpisy:
Wpisy:
Ja już na nogach a Wy?
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Dziewczynki, i ja sie dolaczam do spòznionych zyczen
Moc buziakòw i spelnienia marzen !!!
Monis !!! W koncu jestes
:love: Brakuje Cie tu bardzo
W moim serduchu jest zawsze miejsce dla Ciebie
Haniu, udanych wakacji !!!
U mnie po staremu.... Dochodze do siebie po paskudnej "przygodzie" z przepuklina zoladkowa, dalej walcze z reumatyzmami.... i z tesciem.... szkoda gadac.... Im wiecej robisz dla innych, tym gorzej... na to wychodzi... Jeszcze sie nie nauczylam, ale teraz starczy. Czas pomyslec o sobie

Dziewczynki, moc buziakòw i kolorowych snòw
Wpisy:
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Witaj Moniczko po długiej nieobecności, miło znów Cię widzicie:)
u nas zbiera sie powoli na burzę, troche kropi, lekko wieje i jest fajnie chłodno
otowrzyłam wszystkie okna i robie przeciąg niech w domu też sie powietrze ruszy 
ja tez Haniu ostatni tydzien przed urlopem:) i jak to mówią to jest najdłuższy tydzień w moim życiu
hehe
ale znajde sobie zaraz prace:) musze przed urlopem troszke dom posprzątać pościele poprać i ubrania na wyjazd:) w weekend mamy gosci wiec nie bede miała za bardzo czasu na takie zajęcia:)
Wpisy:
Kochane solenizantki przyjmijcie spóźnione, ale szczere życzenia wszystkiego naj, naj, naj
(Grażynko - tak, to z mojego ogródka).
Wpisy:
Moniczko - dobrze, że już jesteś
Wpisy: