Gabrysiu, współczuję Ci bardzo... Masz rację, że dopiero utrata zdrowia kieruje nas na odpowiednie działanie... Uczulam na to swoją rodzinkę i znajomych. Zachęcam do czytania etykiet i mądrego wyboru; niestety niektórzy patrzą na mnie dziwnie, w sklepie też
Mało ma ostatnio czasu na pisanie, obiecuję sobie że zwolnię, że nadrobię zaległości ale jak jedne nadrabiam to tworzą się inne...
Kiedyś myślałam że na emeryturze odpocznę ale dziś zastanawiam się, czy wogóle się na nią doczekam? To co dzieje się w polityce emertyalnej, zdrowotnej... nie napawa optymizmem.
Ty, Gabrysiu masz swoje malowanie a ja mam śpiewanie Teraz jest szczególny czas, śpiewamy na Tridum Paschalnym i codziennie mamy po kilka godzin prób. Jestem szczęśliwa i robię to na chwałę Pana!
Nie wiem, czy będę miała czas jeszcze przedc Świętami zajrzeć tu do Was, dlatego już dziś składam Wam Wszystkim Wiernym Forumowiczkom Świąt zdrowych, pogodnych i pełnych radości ze Zmartwychwstania Chrystusa Króla! Alleluja!
Grażynko Kochana, jeszcze chwila tego dnia Składam Ci najserdeczniejsze życzenia! Dużo zdrówka, optymizmu i samych dobrych ludzi wokół Jestem z Tobą, Kochana codziennie....
Grażynko, z okazji Twoich Imienin - dużo , dużo zdrówka Ci życzę. Ono jest najważniejsze i myślę, że już uporałaś się ze swoimi zdrowotnymi problemami Jednak w wolnych chwilach zerknij na stronkę www.ukryteterapie.pl Warto poczytać i posłuchać wykładów z zakładki "fimy".
Haniu, teraz mało maluję, brak czasu. Może uda mi się wkleić tutaj ostani mój obraz, duży format
Udalo się. Malowalam go w styczniu 2015.
GaBi
"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"
Gabrysiu dobrze kochana ,że się odezwałaś . Jest nieźle i za to trzeba dziękować Bogu ,a powiedz malujesz jeszcze troszkę ,bo daaaawno nic nie pokazałaś
Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Witam wierne Forumowiczki. Jestem kilka dni w domu i sprzątam. Święta spędzimy w rodzinie ze strony męża córki. Nic szczególnego więc nie przygotowuję poza ulubiną szarlotką z książki "Radość gotowania". W domu, ze względu na męża, mamy dość rygorystyczną dietę bez mięsa, bez cukru, z wybranymi warzywami i owocami (tylko gotowane). Tak pozostanie na długo. Zabiera mi to trochę więcej czasu, ale jakoś przywyknę.
Życzę Wam wszystkim ZDROWYCH Świąt i nie tylko świąt. Posłużę się wierszem: "szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie jako smakujesz, aż się zepsujesz".Szanujcie więc je, czytajcie etykiety na kupowanych produktach , a najlepiej przygotowujcie wszystko same. Żadne półprodukty ! Na szczęście mamy ukochany thermomix- przetwórnię, bez niego jak bez ręki.
GaBi
"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"
Wpisy:
Witam kobietki w wielki czwartek
Jak tam przygotowania do świąt?U mnie w tym roku bardziej dla ducha niż dla ciała
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Gabrysiu, współczuję Ci bardzo... Masz rację, że dopiero utrata zdrowia kieruje nas na odpowiednie działanie... Uczulam na to swoją rodzinkę i znajomych. Zachęcam do czytania etykiet i mądrego wyboru; niestety niektórzy patrzą na mnie dziwnie, w sklepie też
Mało ma ostatnio czasu na pisanie, obiecuję sobie że zwolnię, że nadrobię zaległości ale jak jedne nadrabiam to tworzą się inne...
Kiedyś myślałam że na emeryturze odpocznę ale dziś zastanawiam się, czy wogóle się na nią doczekam? To co dzieje się w polityce emertyalnej, zdrowotnej... nie napawa optymizmem.
Ty, Gabrysiu masz swoje malowanie a ja mam śpiewanie
Teraz jest szczególny czas, śpiewamy na Tridum Paschalnym i codziennie mamy po kilka godzin prób. Jestem szczęśliwa i robię to na chwałę Pana!
Nie wiem, czy będę miała czas jeszcze przedc Świętami zajrzeć tu do Was, dlatego już dziś składam Wam Wszystkim Wiernym Forumowiczkom Świąt zdrowych, pogodnych i pełnych radości ze Zmartwychwstania Chrystusa Króla! Alleluja!
Grażynko Kochana, jeszcze chwila tego dnia
Składam Ci najserdeczniejsze życzenia! Dużo zdrówka, optymizmu i samych dobrych ludzi wokół
Jestem z Tobą, Kochana codziennie....
Wpisy:
Jeżeli chodzi o mnie, to caly czas "walczę"
ale nie tracę nadziei
BUZIACZKI
Wpisy:
Grażynko, z okazji Twoich Imienin - dużo , dużo zdrówka Ci życzę. Ono jest najważniejsze i myślę, że już uporałaś się ze swoimi zdrowotnymi problemami
Jednak w wolnych chwilach zerknij na stronkę www.ukryteterapie.pl Warto poczytać i posłuchać wykładów z zakładki "fimy".
Haniu, teraz mało maluję, brak czasu. Może uda mi się wkleić tutaj ostani mój obraz, duży format
Udalo się. Malowalam go w styczniu 2015.
GaBi
Wpisy:
Czas na odpoczynek
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Wpisy:
Zapraszam na małe conieco
Buziaczki
Wpisy:
Gabrysiu dobrze kochana ,że się odezwałaś .
Jest nieźle i za to trzeba dziękować Bogu ,a powiedz malujesz jeszcze troszkę ,bo daaaawno nic nie pokazałaś
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Wszystkim Grażynom a zwłaszcza dla mojej przyjaciółki Grażynki Kamińskiej
Sto lat
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Witam Was w ten szczególny dzień
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Dobranoc
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Witam wierne Forumowiczki.
Jestem kilka dni w domu i sprzątam. Święta spędzimy w rodzinie ze strony męża córki. Nic szczególnego więc nie przygotowuję poza ulubiną szarlotką z książki "Radość gotowania". W domu, ze względu na męża, mamy dość rygorystyczną dietę bez mięsa, bez cukru, z wybranymi warzywami i owocami (tylko gotowane). Tak pozostanie na długo. Zabiera mi to trochę więcej czasu, ale jakoś przywyknę.
Życzę Wam wszystkim ZDROWYCH Świąt i nie tylko świąt. Posłużę się wierszem: "szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie jako smakujesz, aż się zepsujesz".Szanujcie więc je, czytajcie etykiety na kupowanych produktach , a najlepiej przygotowujcie wszystko same. Żadne półprodukty ! Na szczęście mamy ukochany thermomix- przetwórnię, bez niego jak bez ręki.
GaBi
Wpisy:
Wpadłam na krótką chwilke aby powiedzieć Wam Dzień Dobry
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Wpisy:
Kochane Dobranoc
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Witam w poniedziałek mokry ,krótki i nie potrzebny .Brrrr jak ja nie lubię ......
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Wpisy:
Kochane dobranoc do poniedziałku
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Wpisy:
Wpisy:
Mam chwilkę więc na zaś mówię Wam Dobranoc
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Wpisy:
Wpisy:
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Kochane Dobranoc
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Haniu, masz rację szkoda dnia
Wpisy:
Wpisy:
Moi mili no ile
można spać ? Witam cieplutko 
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Wpisy:
Wpisy:
Już pora do łóżeczek jutro też jest dzień
Hania z Łodzi:
Wpisy:
U nas od wczoraj jest piękna słoneczna pogoda, temperatura na plusie 10*C
Wpisy:
Witam o chłodnym poranku
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Miłych snów
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Wpisy:
Witam w pierwszy poniedziałek Wiosny a u mnie teraz -6
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Wpisy:
Wpisy:
Wpisy:
Wpisy:
Wpisy:
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Wpisy:
Wpisy:
Miłych snów
Hania z Łodzi:
Wpisy:
Wpisy: