Forum Blad c 153 czy ktos mial taki

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

8 odpowiedzi | Ostatni wpis

Subway Surfers is a ultimate endless runner game! Dash through vibrant cityscapes, dodge trains, collect coins, and unlock exciting characters and hoverboards.
This game provides a rich character and skateboard system. Players can unlock different characters, such as the default character Jake, Tricky, Fresh, etc. Each character has a unique charm. At the same time, the skateboard can not only provide additional protection, but also increase the speed, making the game more interesting for players. There are also abundant props in the game, such as magnets, double points, super running shoes and jetpacks, to help players get more rewards and break through obstacles during parkour.

Subway Surfers: https://subwaysurfersgame.cc/

Dzień Dobry

udało się Pani naprawić TM5?- błąd C153
w jaki sposób można to zrobić? bardzo proszę o podpowiedź

Pozdrawiam
Sławek

No ja też mam ten problem C153, wiecie ile kosztuje naprawa?

Czy udało się Tobie naprawić TM ? Bo mi wyskakuje ten błąd i nie wiem co robić.
Pozdrawiam

Czy udało wam się rozwiązać ten problem?u mnie właśnie się dziś pohawil

babs wrote:

Witam cz ktos mial blad c153 wyswietla mi abym zresetowala uzadzenie. W jaki sposob mam to zrobic pozdrawiam

Rozwiązałaś problem?
U mnie TM5 został zalany mlekiem i migał na przemian czerwono-zielono. Rozkreciłem, powycierałem gdzie dało radę, skreciłem. Po włączeniu błąd jak wyżej i sam się wyłącza. Jak to naprawić? Sprzęt po gwarancji.

Witam cz ktos mial blad c153 wyswietla mi abym zresetowala uzadzenie. W jaki sposob mam to zrobic pozdrawiam