Grażynko-Grażko, zapraszam na "pogaduchy"
temat "Takie pogaduszki" Pozdrawiam
Forum 30 000 Użytkownik Forum Przepisowni
do mnie jeszcze kalendarz nie dotarł ale to nic nowego, już kilka skarg na pocztę pisałam, bo w ogóle mi przesyłkie nie dochodzą (od poleconych, kart bankomatowych po pocztówki z wakacji). Czasem sama sobie list wysyłam, żeby sprawdzić, czy dojdzie - i też różnie bywa...
Jednak mam nadzieję, że tym razem to tylko opóźnienie i przesyłka dojdzie...
A dla malutkiej Kai - uściski można jej na pociechę coś pysznego zrobić - lody jakieś?
A do mnie nadal nic nie dotarło (
To napisz na przepisowni do Thermomixa, może zaszła jakaś pomyłka.
Witajcie,
każdy upominek został zaadresowany i nadany bezpośrednio pod adresy wskazane w wiadomościach prywatnych. Z naszej strony nie odpowiadamy za błędy komunikacyjne dostawców / poczty / kurierów.
Pozdrawiamy,
a poszło może poleconym? bo nie wiem, czy mam szansę na poczcie :P
Witaj nathalie_m,
upominek wysłaliśmy listem priorytetowym w dniu 08 kwietnia br.
Pozdrawiamy,
Ale ze mnie GApa...))
Witam serdecznie
Zostalam wyrwana do tablicy Jestem na dzien dzisiejszy *suchym* forumowiczem poniewz czekam na swoje CUDENKO
Mieszkam w DE i czas oczekiwania to ok.13 tygodni.Jestem juz na ostatniej prostej
tzn ostatni tydzien
Mysle ze z czasem bede miala wiecej do madrych slow do napisania
Pozdrawiam
Witaj MarzenkaS,
bardzo nam miło, że dołączyłaś do grona Użytkowników Przepisowni.
Życzymy Ci miłego inspirowania się bogatą bazą przepisów stworzonych przez Użytkowników Forum, przeglądaj interesujące Ciebie tematy, zerkaj na przepis dnia na stronie głównej, a gdy już zaczniesz praktykować na swoim Thermomixie - dziel się z nami swoimi doświadczeniami i uzupełniaj swój profil o ciekawe przepisy.
Do zobaczenia wkrótce.
Pozdrawiamy i życzymy Tobie udanego weekendu,