 
    
            Czas przygotowania
                                2min
                                                                    
                                                            Czas całkowity
                                2min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porcja/porcje/porcji
                                
                                     -- 
                                     -- 
                                
                            Poziom
                                Łatwy
                            Składniki
x
- 40 g prazonych orzeszkow piniowych, mozna uprazyc samemu na patelni
- 2-3 ząbki czosnku
- 300 g tofu, miękkiego
- 1 garść liści bazylii
Akcesoria, których potrzebujesz
- 
                        
                         Kopystka Kopystka
- 
                        
                         Naczynie miksujące kompletne premium Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- Umiescic orzeszki pinii oraz czosnek w naczyniu i rozdrobnic 5sec./ obr.7 
- Dodac bazylie i posiekac 5sek./obr.5 
- Dodac tofu i wymieszac 6-8sek./obr.4 
Porady
Doskonaly zamiennik dla sera ricotta albo pesto w lasagne.
Przepis z ksiazki "A Taste of Vegetarian" wydanej Australia 02/2012
Model urządzenia Thermomix®
- 
                     Przepis jest tworzony dla Przepis jest tworzony dlaTM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne: 
                        
                         
                     
                     
                                     
                         
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentarze