3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Tofu ricotta


Wydrukuj:
4

Składniki

x

  • 40 g prazonych orzeszkow piniowych, mozna uprazyc samemu na patelni
  • 2-3 ząbki czosnku
  • 300 g tofu, miękkiego
  • 1 garść liści bazylii
  • 6
    2min
    Czas całkowity 2min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
5

Przygotowanie

  1. Umiescic orzeszki pinii oraz czosnek w naczyniu i rozdrobnic 5sec./ obr.7

  2. Dodac bazylie i posiekac 5sek./obr.5

  3. Dodac tofu i wymieszac 6-8sek./obr.4

10
11

Porady

Doskonaly zamiennik dla sera ricotta albo pesto w lasagne.

Przepis z ksiazki "A Taste of Vegetarian" wydanej Australia 02/2012


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy