Tu jesteś:
4
Składniki
x
- 40 g prazonych orzeszkow piniowych, mozna uprazyc samemu na patelni
- 2-3 ząbki czosnku
- 300 g tofu, miękkiego
- 1 garść liści bazylii
-
6
2min
Czas całkowity 2minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
Umiescic orzeszki pinii oraz czosnek w naczyniu i rozdrobnic 5sec./ obr.7
Dodac bazylie i posiekac 5sek./obr.5
Dodac tofu i wymieszac 6-8sek./obr.4
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Doskonaly zamiennik dla sera ricotta albo pesto w lasagne.
Przepis z ksiazki "A Taste of Vegetarian" wydanej Australia 02/2012
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz