Tu jesteś:
4
Składniki
- 1 MAŁA KAPUSTA PEKIŃSKA (POKROIĆ NA MNIEJSZE KAWAŁKI)
- 1 JABŁKO POKROJONE NA 4 CZĘŚCI
- 1/2 cebuli, CZERWONEJ
- 1 OGÓREK KISZONY LUB KONSERWOWY
- 1/4 czerwonej papryki, (POKROIC NA MNIEJSZE KAWAŁKI)
- KOPEREK,PIETRUSZKA
- 1 ŁYŻKA MUSZTARDY NP.STOŁOWA
- SÓL,PIEPRZ,CUKIER DO SMAKU
- 1/2 puszki kukurydzy, NAJLEPIEJ BONDUELL
- 2-3 ŁYŻKI MAJONEZU LUB JOGURT NATURALNY
-
6
-
7Czas całkowity
-
8Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
9
5
Przygotowanie
-
WSZYSTKIE SKŁADNIKI UMIESZCZAMY WG KOLEJNOŚCI(KAPUSTĘ PEKŃSKĄ MYJEMY I KROIMY NA MNIEJSZE KAWAŁKI) OPRÓCZ KUKURYDZY I MAJONEZU. CZAS 6-7 SEK. OBR 4-NIE WIĘKSZE!!! DODAJEMY KUKURYDZĘ I MAJONEZ OBROTY WSTECZNE 2 CZAS 10 SEK
10
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz