3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

SURÓWKA ŚWIATECZNA DO ZIEMNIAKÓW I MIĘSA


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 1 MAŁA KAPUSTA PEKIŃSKA (POKROIĆ NA MNIEJSZE KAWAŁKI)
  • 1 JABŁKO POKROJONE NA 4 CZĘŚCI
  • 1/2 cebuli, CZERWONEJ
  • 1 OGÓREK KISZONY LUB KONSERWOWY
  • 1/4 czerwonej papryki, (POKROIC NA MNIEJSZE KAWAŁKI)
  • KOPEREK,PIETRUSZKA
  • 1 ŁYŻKA MUSZTARDY NP.STOŁOWA
  • SÓL,PIEPRZ,CUKIER DO SMAKU
  • 1/2 puszki kukurydzy, NAJLEPIEJ BONDUELL
  • 2-3 ŁYŻKI MAJONEZU LUB JOGURT NATURALNY
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. WSZYSTKIE SKŁADNIKI UMIESZCZAMY WG KOLEJNOŚCI(KAPUSTĘ PEKŃSKĄ MYJEMY I KROIMY NA MNIEJSZE KAWAŁKIOPRÓCZ KUKURYDZY I MAJONEZU. CZAS 6-7 SEK. OBR 4-NIE WIĘKSZE!!!  DODAJEMY KUKURYDZĘ I MAJONEZ  OBROTY WSTECZNE 2  CZAS 10 SEK

     

     

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy