Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
sorbet truskawkowy
- 60 gramów cukru
- 450-500 gramów mrożonych truskawek
- 1 banan
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
-
9
5
Przygotowanie
- 1.Donaczynia miksującegowsypać cukier zemleć na 6s/obr.10
2. Dodać truskawki rozdrobnić 10s/obr.8 truskawki zgarnąć kopystką na dno naczynia miksującego
3.Dodać banana ,wymieszać przy pomocy kopystki 30s/obr.5 sorbet podawać bezpośrednio po przygotowaniu
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzBardzo dobry sorbet nawet najlepszy
Bardzo dobry sorbet nawet najlepszy
Zapraszam po więcej przepisów na kanał youtube MrFojermanekhttps://www.youtube.com/channel/UCOOqT_o3Q09jCCrNL9ASVMQ