3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

PASZTECIK DROBIOWY


Wydrukuj:
4

Składniki

0 porcja/porcje/porcji

  • 100 g watróbki drobiowej
  • 200 g warzyw cebula seler pietruszka marchewka
  • 1 ząbków czosnku
  • przyprawy szczypty pieprz sól majeranek gałka muszkatalowa przyprawa uniwersalna
  • 250 g mięsa drobiowego najlepiej fileta
  • 250 g surowego boczku
  • 6
    30min
    Czas całkowity
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

    Pasztet drobiowy
  1. 1.Do naczynia wlac wodę, wszystkie składniki umieścić w koszyczku i ugotować czas 25 min Varoma obr. poz.1

    2.Ugotowane mięso z warzywami umieścić w naczyniu, dodać 2 MT wywaru oraz przyprawy i zmiksowac 20 sekund obr.9

    3.Nalozyc motylek i gotowac w temperaturze 100°C, obroty pozycja 2

    4.Calosc doprawic do smaku. 

    5.Foremke wysmarowac tluszczem i posypać bulka tarta, przełożyć do niej mase pasztetowa i piec 30 min w temperaturze 180°C.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz