3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
  • thumbnail image 3
  • thumbnail image 4
  • thumbnail image 5
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta z wędzonej makreli


Wydrukuj:
4

Składniki

1 porcja/porcje/porcji

na pastę

  • pieprz do smaku
  • 300 gramów wędzonej makreli bez skóry i ości
  • 1 łyżki majonezu
  • 2 łyżeczek musztardy
  • sól do smaku
  • 50 gramów cebuli
  • 50 gramów ogórków kiszonych odsączonych
  • 6
    5min
    Czas całkowity 5min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
5

Przygotowanie

  1. Do naczynai miksującego wkładamy cebulę, ogórki i rozdrabniamy 5s/ obr.5

    Dadajemy makrelę majonez, musztardęi przyprawy rozdrabniamy 25s/ obr 4.

    Zakłądamy motylek i wyrabniamy 10s/ obr.4

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz