3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta musztardowa do chleba


Wydrukuj:
4

Składniki

0 porcja/porcje/porcji

pasta

  • pół awokado
  • 1 czubatych łyżek siemienia lnianego
  • 2 czubate łyżeczki musztardy
  • 2 jajka ugotowane na twardo
5

Przygotowanie

    pasta
  1. Wszystkie składniki zmiksować na gładką masę, około 7 sekund poz. 5-6.

10
11

Porady

Zobaczcie też tutaj //quchniawege.blogspot.com/2013/08/musztardowa-pasta-z-awokado.html kilka informacji o musztardach i ich właściwościach oraz o awokado


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • pasta jest przepyszna

    Zgłoszony przez gosia252 na czerwca 5, 2016 at 11:37.

    pasta jest przepyszna

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Pasta baaardzo dobra. Ja

    Zgłoszony przez Gisia na stycznia 21, 2016 at 20:49.

    Pasta baaardzo dobra. Ja dolożyłam podsmażone na patelni siemię. Rewelacyjne. Ta musztarda nadaje tak ciekawy smak... Naprawdę dobre.

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • siemię lniane jest oleiste,

    Zgłoszony przez nathalie_m na grudnia 29, 2014 at 14:48.

    siemię lniane jest oleiste, może nadaje aksamitności trochę, gładkości... tak kombinuję tmrc_emoticons.) poza tym jest bardzo zdrowe, więc generalnie dobrze jest je przemycać, gdzie tylko się da tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • A w jakim celu dodajesz

    Zgłoszony przez kokolidek na sierpnia 9, 2013 at 18:16.

    A w jakim celu dodajesz siemię lniane?

    Pozdr. Ala                   Lepiej zaliczać się do niektórych niż do wszystkich

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze