3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta jajeczna


Wydrukuj:
4

Składniki

1 porcja/porcje/porcji

Pasta jajeczna

  • 10 g musztarda
  • 1 jajko
  • 15 g ser feta
  • 10 g jogurt naturalny
  • 6
    2min
    Czas całkowity 2min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 5
      Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
  • 9
5

Przygotowanie

    Pasta jajeczna
  1. Do Blokada naczynia miksującego wrzucić jajko, ser, jogurt i musztarda. Rozdrobnić 3s/obr. 5. Zgarnąć kopystką ze ścian naczynia i jeszcze raz rozdrobnić 3s/obr. 5.

    Podawać ze 1 kromką chleba pełnoziarnistego

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

Porcja zawiera 219 kcal


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Zdecydowanie za dużo musztardy co psuje cały...

    Zgłoszony przez Igidihi na października 14, 2020 at 22:30.

    Zdecydowanie za dużo musztardy co psuje cały smak

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze