Tu jesteś:
4
Składniki
1 porcja/porcje/porcji
Pasta jajeczna
- 10 g musztarda
- 1 jajko
- 15 g ser feta
- 10 g jogurt naturalny
-
6
2min
Czas całkowity 2minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
-
9
5
Przygotowanie
Do
"Blokada naczynia miksującego" wrzucić jajko, ser, jogurt i musztarda. Rozdrobnić 3s/obr. 5. Zgarnąć kopystką ze ścian naczynia i jeszcze raz rozdrobnić 3s/obr. 5.
Podawać ze 1 kromką chleba pełnoziarnistego
Pasta jajeczna
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Porcja zawiera 219 kcal
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzZdecydowanie za dużo musztardy co psuje cały...
Zdecydowanie za dużo musztardy co psuje cały smak