3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

lody jeżynowo-malinowe


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

Na lody

  • 40 g cukru
  • 2 MT jogurtu naturalnego
  • 150 g jeżyn, zmrożonych
  • 170 g malin, zmrożonych
  • 6
    5min
    Czas całkowity 5min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Wpisz tutaj kroki przygotowania przepisu

  2. Wszystkie produkty umieszczamy w Closed lid  i rozdrobnić czas 15 s/obr. poz 6. Następnie zgarniamy ze ścian naczynia za pomocą kopystki i mixujemy przy użyciu kopystki czas 25 s/obr. poz 9

    Przekładamy przygotowane lody do salatrek i podajemy jako deser do np kawy tmrc_emoticons.;)

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Można rówież zamiast malin i jeżyn dać inne owoce tmrc_emoticons.;)


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz