Tu jesteś:
4
Składniki
6 porcja/porcje/porcji
Fit placuszki bananowe
Składniki
- 100 g banana
- 1 jajko
- 50 g mąki ryżowej, białej
- 50 g mąki orkiszowej
- 0.5 łyżeczki proszku do pieczenia
- 50 g mleka ryżowego, Może być normalne
- 15 g ksylitolu
- 15 g oleju kokosowego
-
6
20min
Czas całkowity 15minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
5
Przygotowanie
- 1.Do naczynia miksujacego dodać wszystkie składniki. Zmiksować 20 s/obr. 6. Przelozyc do miski
2.Rozgrzać patelnie. SMAŻYĆ na średniej mocy palnika małe placki na złoty kolor z obu stron
3. Podawać na ciepło z owocami, masłem orzechowym lub dżemem
Fit placuszki bananowe
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Podawać np z dżemem, owocami, masłem orzechowym lub według uznania.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz