3
Załaduj zdjęcie
Załaduj zdjęcie
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

ryba gotowana na parze


Wydrukuj:
4

Składniki

ryba gotowana na parze

filety z dorsza

  • 2 kawałki masło, niesolone,czosnek,sól,pieprz,papryka słodka , woda
  • 6
    20min
    Czas całkowity 20min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

    Ryba gotowana na parze
  1. Kawałki dorsza mrożonego rozmrozić lub świerzego.
    Przygotować smarowanie- masło zmiksować z podanymi składnikami. Zmiksowaną pastą wysmarować kawałki ryby,
    położyć na folji aluminiowej pozawijać boki położyć na waromie.
    Do dzbanka wlać 1/2 litra wody i gotować 20 minut /Obroty wsteczneobroty1
    Ryba bardzo smaczna nie jest sucha, podałam ryżem z przepisu(Ryż z pomidorami z TM )
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Varoma
    Varoma
    kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz