Tu jesteś:
4
Składniki
ryba gotowana na parze
filety z dorsza
- 2 kawałki masło, niesolone,czosnek,sól,pieprz,papryka słodka , woda
-
6
20min
Czas całkowity 20minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
- Kawałki dorsza mrożonego rozmrozić lub świerzego.
Przygotować smarowanie- masło zmiksować z podanymi składnikami. Zmiksowaną pastą wysmarować kawałki ryby,
położyć na folji aluminiowej pozawijać boki położyć na waromie.
Do dzbanka wlać 1/2 litra wody i gotować 20 minut /"Obroty wsteczne" obroty1
Ryba bardzo smaczna nie jest sucha, podałam ryżem z przepisu(Ryż z pomidorami z TM )
Ryba gotowana na parze
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Varoma
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzVery good! The meal is similar to Greek fish, but...
Very good! The meal is similar to Greek fish, but much better.
doodle cricket
Unfortunately, delicious food like this does not...
Unfortunately, delicious food like this does not have a picture as a hurdle for everyone to observe.