Tu jesteś:
4
Składniki
ryba gotowana na parze
filety z dorsza
- 2 kawałki masło, niesolone,czosnek,sól,pieprz,papryka słodka , woda
-
6
20min
Czas całkowity 20minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
- Kawałki dorsza mrożonego rozmrozić lub świerzego.
Przygotować smarowanie- masło zmiksować z podanymi składnikami. Zmiksowaną pastą wysmarować kawałki ryby,
położyć na folji aluminiowej pozawijać boki położyć na waromie.
Do dzbanka wlać 1/2 litra wody i gotować 20 minut /"Obroty wsteczne" obroty1
Ryba bardzo smaczna nie jest sucha, podałam ryżem z przepisu(Ryż z pomidorami z TM )
Ryba gotowana na parze
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Varoma
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzUnfortunately, delicious food like this does not...
Unfortunately, delicious food like this does not have a picture as a hurdle for everyone to observe.