Składniki
4 osoba/osoby
- 1/2 cebuli
- 1 seler , lodyga
- 1 marchewki
- 40 gramów oleju z oliwek
- troche maki
- 600 gramów miesa pokrojonego na male kawalki
- 100 gramów wina białego wytrawnego
- 200 gramów pomidorów z puszki
- sòl, papryka
- 300 gramów zielonego groszku mrożonego
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
Przygotowanie
Do
"Blokada naczynia miksującego" mlozyc cebule, seler i marchew: 5sek / obr 7. Zgarnac kopystka na dno. Dodac olej: 3min / 100° / obr 1. Obtoczyc mieso w mace, wlozyc do naczynia: 5min / Varoma /
"Obroty wsteczne" /
"Mieszanie" . Dodac wino: 5min / Varoma /
"Obroty wsteczne" /
"Mieszanie" . Dodac pomidory, sòl, papryke: 20min / 100° /
"Obroty wsteczne" /
"Mieszanie" . Dodac groszek, dosolic, jesli trzeba: 20min / 100° /
"Obroty wsteczne" /
"Mieszanie" .
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Porady
Zamiast groszku mozna dodac 400g ziemniakòw, pokrojonych w kostke.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz