thumbnail image 1
thumbnail image 1
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
-- --
Poziom
--

Składniki

  • 7 jaj gotowanych na twardo
  • 4-5 ogórków konserwowych
  • 2 puszki tńczyka w oleju
  • ulubione przyprawy i zioła

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Koszyczek
    Koszyczek kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. Jajka ugotuj :włóż do koszyczka ,do Blokada naczynia miksującego"Blokada naczynia miksującego" wlej500g wody i gotuj 14 min varoma/1 .Po ugotowaniu wystudź ,obierz i pokrój na cztery .Z Blokada naczynia miksującego"Blokada naczynia miksującego" wylej wodę i włóż ogórki zmiksuj 4sek/5 dołóż resztę składników i zmiksuj 10s/5-6

Porady

Można użyć jako nadzienie do pierogów

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

pasta jajeczno-tuńczykowa

Wydrukuj:

Komentarze