Składniki
pesto z selera
Pesto z selera
- 45 ząbków czosnku
- 200 g naci z selera
- oliwa z oliwek extra vergine
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka -
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
Pesto z selera
Porady
Takie pesto można trzymać w lodówce i dodawac do sosów, zup, pizzy.
Można też zrobić takie pesto z pietruszki ![]()
[[wysiwyg_imageupload:1613:]]
Jest to dobry sposób na zachowanie świerzosci ziół z ogrodu. Ja już mam sporo zamrożonych w pojemnikach, a teraz zrobiłam takie prsto z naci selera i pietruszki
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dlaTM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.


Komentarze
Ja przechowuję około 1 miesiąca. Zazwyczaj w takim tempie je zużywam
Agatko, a jak długo przechowujesz takie pesto w lodówce?
Samo zdrowie - dziękuję za przepis
" alt="
" src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/love.png" width="19" height="19">