Tu jesteś:
4
Składniki
- 1 jajko
- 300 g mąki pszennej, ( najlepiej Diamant)
- 2 łyzki oliwy z oliwek
- 1,5 MT wody
- 1 łyzeczka soli
- 1 łyżeczka cukru
- szczypta zmiażdżonej kolendry
- szczypta gałki muszkatałowej
-
6
30min
Czas całkowity 15minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Wszystkie składniki włożyć do naczynia i włączyć na opcje interwał 3 minuty.
Ciasto piec w temp. 220 stopni przez 15 minut na dolnej półce piekarnika
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedza drozdzy nie trzeba?? jakie
a drozdzy nie trzeba?? jakie wychodzi to ciasto ?