3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Kasza manna


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

Kasza manna

  • 1000 g mleka
  • 100 - 120 g kaszy manny, błyskawicznej
  • 25 g cukru

masło

  • 1/2 łyżeczki masła, solonego

Cynamon

  • 2 szczypty
  • 6
    11min
    Czas całkowity 11min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 5
      Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

    Kasza Manna z cynamonem
  1. 1. Założyć motylek. Do naczynia miksującego włożyć wszystkie składniki, podgrzewać 11 min/90°C/obr. 2.[/size]

    2. Przelać kaszę mannę do miseczek.

    3.Posypać cynamonem.
    4. Podawać na ciepło.
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Motylek
    Motylek
    kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy