3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

WIOSENNE ŚNIADANIE - SURÓWKA Z MARCHEWKI I JABŁKA


Wydrukuj:
4

Składniki

0 porcja/porcje/porcji

DO POSYPANIA

  • 3 łyżki lekko rozdrobnionych orzechów włoskich

SURÓWKA

  • 150 g jabłek pokrojonych na ćwiartki
  • 1 płaska łyżeczka ksylitolu (cukru brzozowego)
  • 1 szczypta soli np. himalajskiej
  • sok z połowy cytryny (5-10g)
  • 250 g Marchewki pokrojonej na kawałki
5

Przygotowanie

  1. 1. do naczynia miksującego włożyć wszystkie składniki wg podanej kolejności (oprócz orzechów), rozdrobnić 5s/ obr. 5, ewentualnie wydłużyć czas miksowania o kolejne 2-4 s. 

    2. surówkę przełożyć do salaterek i posypać orzechami

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

ilość soku z cytryny zależy od upodobań


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz