3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Wariant Chipsy z jarmużu


Wydrukuj:
4

Składniki

2 porcja/porcje/porcji

przyprawy wg uznania: papryka, czosnek, pieprz

sól

oliwa

  • 5 g oliwa

jarmuż

  • 150 g jarmuż
  • 6
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
5

Przygotowanie

    Chipsy z jarmużu
  1. Jarmuż umyć i podzielić na mniejsze kawałki, usuwając twarde części łodyg.

    Zostawić, by wyschły z wody. Skropić oliwą, oprószyć solą i innymi przyprawami. Rozłożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w 150 stopniach około 10minut, pilnując, aby się nie przypaliły.

  2. Jarmuż umyć i podzielić na mniejsze kawałki, usuwając twarde części łodyg.

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz