Składniki
4 porcja/porcje/porcji
tatar
- 1 świeży filet z pstrąga bez skóry
- 2 ogórki kiszone, opcjonalnie konserwowe
- sol, pieprz, maggi
- 2 cebula szalotka
- 2 łyżki oliwyz oliwek
-
6
-
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
Przygotowanie
Filet obficie skropić plynną przyprawą maggi i pozostawić w lodówce na 12 godz.
Do
"Blokada naczynia miksującego" włożyć cebulkę i siekać sek obr .wyjąć do miseczki,natępnie psiekać ogórki sek obr .
Filet pokroic nożem w drobna kostke lub posiekać w
"Blokada naczynia miksującego" sek obr,dodać oliwę ,pieprz,wymieszą obr
"Obroty wsteczne" poz czas sek.
Wyłożyc na półmisek posiekane mięso pstrąga obłozyć cebulką i ogórkiem w dowolny sposób, Smacznego.
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz