3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

tatar z pstrąga


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

tatar

  • 1 świeży filet z pstrąga bez skóry
  • 2 ogórki kiszone, opcjonalnie konserwowe
  • sol, pieprz, maggi
  • 2 cebula szalotka
  • 2 łyżki oliwyz oliwek
  • 6
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Filet obficie skropić  plynną przyprawą maggi i pozostawić w lodówce na 12 godz.

    Do Closed lid włożyć cebulkę i siekać  sek  obr .wyjąć do  miseczki,natępnie psiekać ogórki  sek  obr .

    Filet pokroic  nożem  w drobna kostke  lub posiekać w Closed lid  sek  obr,dodać oliwę ,pieprz,wymieszą obrCounter-clockwise operationpoz  czas sek.

    Wyłożyc na półmisek posiekane mięso pstrąga obłozyć  cebulką i ogórkiem w dowolny sposób, Smacznego.

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy