3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Surówka z kapusty i kalarepy


Wydrukuj:
4

Składniki

  • pół główki młodej kapusty
  • 1 kalarepka
  • 4 młode marchewki
  • 1 pęczek koperku
  • 200 g jogurtu greckiego
  • sól,pieprz
  • szczypta cukru
  • ulubione zioła - bazylia,majeranek, lub gotowa mieszanka do sałatek
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 21 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 21
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Kapustę pokroić na kawałki i włożyć do naczynia, zmiksować czas 15 sek. obr.4 - pomocna jest kopystka, przełożyć do miski, następnie włożyć kalarepkę i marchewki pokrojone na kawałki i zmiksować czas 10 sek. obr. 3-4, pomocna jest kopystka, przełozyć do miski z kapustą. Następnie wlożyć pokrojony koperek i jogurt oraz przyprawy i zmiksować czas 10 sek. obt.3. Sosem polać warzywa i wymieszać. Smacznego tmrc_emoticons.-)

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz