Tu jesteś:
4
Składniki
0 porcja/porcje/porcji
1 sztuka kalarepy
- Sól, cukier
- 4 łyżki śmietany 12%
- 1 łyżeczka posiekanego kopru
- 1 kalarepa
- 1 łyżeczka chrzanu
-
6
2min
Czas całkowity 2minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
Sos:
Chrzan, koper, śmietanę i przyprawy mieszamy w
"Blokada naczynia miksującego" 10s / obr. 4
Do salaterki wkładamy obraną i pokrojoną kalarepę. Zalewamy ją sosem i sałatka gotowa.
Salatka z kalarepy i chrzanu
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Kalarepkę możemy pokroić nożem w większe kawalki, albo zmiksować w termomiksie.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzWspaniale zestawienie
Wspaniale zestawienie smaków!!!!!!
Bardzo nam smakowało:) do tej
Bardzo nam smakowało
do tej pory nie próbowałam mixu kalarepy z chrzanem i koperkiem, ale bardzo udany zestaw. Polecam
Kalarepe możemy rozdrobnić w
Kalarepe możemy rozdrobnić w termomiksie, a jak ktoś woli większe kawałki to pokroić tylko nożem.
Napisałam to we wskazówkach ale jakoś znikneło
Jestem Agata
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.
Antoine de Saint-Exupéry
Agatko, napisz co z ta
Agatko, napisz co z ta kalarepa
Wg mnie do tego sosu można dodać pokrojona na kawalki kalarepę i rozdrobnić 4-5 s. / obr.4-4,5.
Ale Ty wiesz dokładnie jak, bo robiłaś
Pozdrawiam
____________
Mój blog kulinarny:
http://ziolowaszuflada.blogspot.com/
Nie rozumiem, kalarepki nie
Nie rozumiem, kalarepki nie rozdrabniamy?
GaBi
"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"