Tu jesteś:
4
Składniki
6 butelka/butelki/butelek
Pasta z makreli wędzonej
- 1 makrela wędzona, obrana ze skóry i ości
- 1 Cebula czerwona
- 150 gramów jogurtu greckiego
- 1 garść natki pietruszki
- 0.5 płaskich łyżeczek soli i pieprzu
-
6
2min
Czas całkowity 2minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
5
Przygotowanie
- Cebulę pokrojoną w kawałki wrzuć do
"Blokada naczynia miksującego" ustaw czas na 15s obr 8 dodawaj przez otwór natkę, pietruszkę, jogurt, makrelę, sól i pieprz
Pasta
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz