Składniki
4 porcja/porcje/porcji
- kapusta pekińska
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
Przygotowanie
600 g kapusty pekińskiej
1 puszka brzoskwiń (odsączonych)
70 g rodzynek
170 g majonezu
2 łyżki stołowe gęstej śmietanki
1 łyżeczka curry
sól, pieprz
Wykonanie:
Rodzynki zalać wrzątkiem na ok. 5 min. Kapustę podzielić na dwie części, Miksować przez 30 s, z prędkością 4–5. Przełożyć do innego naczynia. Do naczynia miksującego wrzucić brzoskwinie, miksować przez 8 s, z prędkością 4. Przełożyć do kapusty, dodać pozostałe składniki, wymieszać łopatką.
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Porady
Kapustę można dłużej miksować, jeśli ktoś lubi drobno skrojoną.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzCiekawy przepis:) :)
Ciekawy przepis
Wiosenny.... kapusta z brzoskwinia
.. Do wypròbowania

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni
