3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Kapusta pekińska z brzoskwiniami


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

  • kapusta pekińska
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. 600 g kapusty pekińskiej


    1 puszka brzoskwiń (odsączonych)


    70 g rodzynek


    170 g majonezu


    2 łyżki stołowe gęstej śmietanki


    1 łyżeczka curry


    sól, pieprz


    Wykonanie:


    Rodzynki zalać wrzątkiem na ok. 5 min. Kapustę podzielić na dwie części, Miksować przez 30 s, z prędkością 4–5. Przełożyć do innego naczynia. Do naczynia miksującego wrzucić brzoskwinie, miksować przez 8 s, z prędkością 4. Przełożyć do kapusty, dodać pozostałe składniki, wymieszać łopatką.


     

10
11

Porady

Kapustę można dłużej miksować, jeśli ktoś lubi drobno skrojoną.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Ciekawy przepis:) :) 

    Zgłoszony przez veronicab71 na maja 17, 2012 at 10:55.

    Ciekawy przepistmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.)  Wiosenny.... kapusta z brzoskwiniaBig Smile Big Smile .. Do wypròbowaniatmrc_emoticons.;) tmrc_emoticons.;) tmrc_emoticons.;)

    Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni tmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.;)                            

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze