3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Jajeczne slimaczki na Varomie


Wydrukuj:
4

Składniki

4 osoba/osoby

  • 3 jajka kurze
  • parmezan, tarty
  • 1 łyżek natki pietruszki, posiekanej
  • sól,pieprz
  • 3 plastry szynki gotowanej
  • 3 plastry sera miekkiego
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Rozdrobnic pietruszke: 5sek / obr 7, odlozyc na bok. Zmielic parmezan: ok. 20sek / od obr 1 do 9, stopniowo, odlozyc na bok. Do garnka wlac 1l wody, postawic Varome, wylozona papierem do pieczenia ( namoczonym i wycisnietym): 15min / Varoma /obr 1. W tym czasie wbic jajka do miseczki, roztrzepac, dodac parmezan, pietruszke, sòl i pieprz.. 5min przed koncem gotowania zatrzymac czas, na Varome (na papier) wlac przygotowane jajka, przykryc, kontynuowac gotowanie. Zdjac Varome, gotowy omlet udekorowac plastrami szynki i sera, zwinac w ciasny rulon. Odczekac 2min, pokroic na plastry- kawalki, 2cm. Ulozyc na udekorowanym salata talerzu.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Podawac cieple ( nie gorace)


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy