3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Malinowy pudding chia z najlepszą keto granolą


Wydrukuj:
4

Składniki

1 porcja/porcje/porcji

Malinowy pudding chia z najlepszą keto granolą

  • 50 g Maliny (mrożone) – 50 g
  • 20 g Erytrol – 20 g
  • 200 g Mleczko kokosowe – 200 ml
  • 30 g Nasiona chia – 30 g

Granola

  • 20 g Najlepsza keto granola – 20 g
  • 6
    2h 2min
    Czas całkowity 2min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 6 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 6
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

    Malinowy pudding chia z najlepszą keto granolą
  1. 1. Do naczynia miksującego przekładamy maliny i erytrol, miksujemy 3 s/ obr. 10. Zgarniamy kopystką na dno naczynia miksującego.
    2. Dodajemy mleczko kokosowe, miksujemy 5 s/ obr. 6.
    3. Dodajemy chia, mieszamy 7 s/ obr. wsteczne 3,5.
    4. Przekładamy do szklanki/ słoiczka, wstawiamy do lodówki na noc. Rano pudding jest gotowy.
    5. Posypujemy granolą.
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

 To śniadanie najlepiej przygotować dzień wcześniej wieczorem. Jeżeli to się nie uda przygotowując pudding rano należy go wstawić do lodówki na min 2 godziny.
 Do śniadania wykorzystujemy granolę przygotowaną już wcześniej.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy