3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Mąka gryczana


Wydrukuj:
4

Składniki

500 g

Mąka gryczana

  • 500 g kasza gryczana, nie prażona
  • 6
    1min
    Czas całkowity 1min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
5

Przygotowanie

    Mąka gryczana
  1. Umieść kaszę gryczaną w Closed lid i zmiksuj 15s/obr.10.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Aby zapobiec pyleniu, na otwór w pokrywie można nałożyć husteczkę lub ręcznik kuchenny i przykryć go miarką MT na czas miksowania. Po zmieleniu kaszy należy odczekać kilka sekund aby pył opadł, a następnie otworzyć wieko.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • dzieki za cenne info

    Zgłoszony przez sosenkaela na grudnia 1, 2016 at 15:43.

    dzieki za cenne infoSmile

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • super sprawa... dawniej

    Zgłoszony przez Elziutka na września 22, 2016 at 14:57.

    super sprawa... dawniej robiłam w blenderze ale ta wychodzi duzo dużo lepsza tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • No właśnie sobie wymyśliłam,

    Zgłoszony przez asiazab na listopada 26, 2014 at 20:15.

    No właśnie sobie wymyśliłam, że następny chleb będzie z paloną kaszą - będę miała porównanie tmrc_emoticons.)

     

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Ja mielę paloną i taka 

    Zgłoszony przez Hanna Gręda na listopada 26, 2014 at 14:05.

    Ja mielę paloną i taka  dodana do pieczywa nadaje mu specyficzny smak Big Smile

    Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.               

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Super przepis i cenna

    Zgłoszony przez Grażyna Kamińska na listopada 26, 2014 at 11:08.

    Super przepis i cenna informacja odnośnie kaszy gryczanej tmrc_emoticons.) Pozdrawiam Love

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze