Tu jesteś:
4
Składniki
500 g
Mąka gryczana
- 500 g kasza gryczana, nie prażona
-
6
2min
Czas całkowity 1minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
Umieść kaszę gryczaną w "Blokada naczynia miksującego" i zmiksuj 15s/obr.10.
Mąka gryczana
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Aby zapobiec pyleniu, na otwór w pokrywie można nałożyć husteczkę lub ręcznik kuchenny i przykryć go miarką MT na czas miksowania. Po zmieleniu kaszy należy odczekać kilka sekund aby pył opadł, a następnie otworzyć wieko.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzdzieki za cenne info
dzieki za cenne info
super sprawa... dawniej
super sprawa... dawniej robiłam w blenderze ale ta wychodzi duzo dużo lepsza
No właśnie sobie wymyśliłam,
No właśnie sobie wymyśliłam, że następny chleb będzie z paloną kaszą - będę miała porównanie
Ja mielę paloną i taka
Ja mielę paloną i taka dodana do pieczywa nadaje mu specyficzny smak
Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Super przepis i cenna
Super przepis i cenna informacja odnośnie kaszy gryczanej Pozdrawiam