Tu jesteś:
4
Składniki
1 porcja/porcje/porcji
Koktajl truskawkowo-kokosowy
- 200 g Mleczko kokosowe – 200 g
- 80 g Truskawki – 80 g
- 10 g Siemię lniane – 10 g
- 10 g Olej kokosowy – 10 g
- 100 g Woda – 100 ml
-
6
15min
Czas całkowity 15minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
5
Przygotowanie
- 1. Do naczynia miksującego przekładamy wszystkie składniki oprócz wody. Miksujemy 45 s/ obr. 10.
2. Zgarniamy kopystką na dno naczynia miksującego. Dodajemy wodę, mieszamy 10 s/ obr. 4.
3. Jeżeli wolimy rzadszą konsystencję dolewamy odrobinę wody i mieszamy jeszcze raz.
Koktajl truskawkowo-kokosowy
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz