3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Czekoladowy budyń jaglany bez cukru (BLW / rozszerzanie diety)


Wydrukuj:
4

Składniki

2 porcja/porcje/porcji

Czekoladowy budyń jaglany bez cukru (BLW / rozszerzanie diety)

  • 500g dowolnego mleka, krowie lub roślinne
  • 100g kaszy jaglanej
  • 90 suszonych daktyli
  • łyżka kakao
  • łyżeczka masła
5

Przygotowanie

  1. Kaszę prażymy (1,5min/100st/obr.1). Dodajemy pozostałe składniki i gotujemy (20min/100st/obr.2). Blendujemy na odpowiadającą nam konsystencję (10s./obr. wg uznania).

    Jeśli budyń jest zbyt rzadki - gotujemy go kilka minut dłużej na tych samych ustawieniach (można dodatkowo uchylić miarkę).
10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy