Tu jesteś:
4
Składniki
3 porcja/porcje/porcji
50 g liści szpinaku, świeżych
- 50 g liście szpinaku, świeże
- 100 g banana
- 400 g melona, bez skóry i gniazd nasiennych
- 150 g jabłek, bez skórki i gniazd nasiennych
- 300 g wody mineralnej niegazowanej
-
6
6min
Czas całkowity 6minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
-
9
5
Przygotowanie
1. Do naczynia miksującego włożyć po koleji: szpinak, banana, melona i jabłka. Zmiksować 10 s / obr. 10
2. Dodać wodę zmiksować 1 min/ obr. 10
Podawać bezpośrednio po przygotowaniu.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Jeśli wyjdzie za gęsty w punkcie 2. można dodać dodatkowo 100g wody.
Mi osobiście bardzo smakuję wg przepisu
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzBardzo dobry. Nie dodałam
Bardzo dobry. Nie dodałam wody i jadłam łyżeczką. Nie było czuć szpinaku, można zaszaleć i dołożyć 20 g
Robiłam i polecam,Pyszny na
Robiłam i polecam,Pyszny na poranne śniadanko i zdrowy