Tu jesteś:
4
Składniki
- 100 gram soji
- 2 łyżki wiórków kokosowych lub płatków migdałowych
- łyżeczka soli
- 1000 gram wody
- cukier lub miód dla dodania smaku
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Soję namoczyć w 1/2 litra wody (minimum 4 godziny)
Do naczynia miksującego wrzucić wszystkie składniki.
Zmiksować 30sek/obr.9
Wlać wodę, zmiksować 2sek/obr 10 i gotować 25min/100oC/obr.2
przemieszać 10 sek/obr 4-6
Przecedzić przes sitko, wlać do butelki i zamknąc nakrętką.
ostudzić i wstawić do lodówki. Po otwarciu butelki można przechowywać w lodówce ok.5 dni.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz