3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Mleko migdałowe


Wydrukuj:
4

Składniki

Mleko migdałowe

  • 80 g migdałów, ze skórką, Migdały zalać wrzątkiem. Po ok.5min. obrać ze skórek.
  • 0,7 litra wody źródlanej, lub filtrowanej, Zalać obrane migdały wodą na parę godzin.
5

Przygotowanie

  1. Wlać migdały z wodą w której się moczyły do Blokada naczynia miksującego i zmiksować 30s, obroty 10.
    Włożyć gazę lub tetrę do koszyka i przecedzić mleko dokładnie wyciskając.
    Miazgę migdałową można zamrozić i wykorzystać w innym przepisie.
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Koszyczek
    Koszyczek
    kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy