1 Malibu

3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Malibu


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

  • 100 g ram wiórków kokosowych
  • 0,5 litra wódki
  • 1 puszka słodzonego mleka skondensowanego
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
  • 9
5

Przygotowanie

  1. 100 gram wiórków kokosowych zalać 0,5 litra wódki. Pozostawić na około 2 doby. Przecedzić wódkę, wlewając ją do wysokiego naczynia. Następnie do TM wlać dużą puszkę słodzonego mleka skondensowanego. Obroty 3. Wlewać wódkę przez otwór. Po wlaniu wódki mieszać jeszcze około 30 sekund.

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Malibu 50 ml...

    Zgłoszony przez simoboluk na stycznia 2, 2017 at 18:29.

    Malibu 50 ml

    Mleko skoncentrowane niesłodzone 100 ml

    Kostki lodu

    Cukier waniliowy

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Malibu 75 ml...

    Zgłoszony przez simoboluk na stycznia 2, 2017 at 18:26.

    Malibu 75 ml

    Wódka 25 ml

    Mleko skoncentrowane niesłodzone 25 ml

    Wiórki kokosowe

    Cukier

    Lód

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • wypróbowane i pyszne, również

    Zgłoszony przez lidien na marca 17, 2012 at 10:28.

    wypróbowane i pyszne, również z dodatkiem kawy rozpuszczalnej - podobne w smaku do Bailay`s

    Lidia

    http://kucharzenieipieczenie.blogspot.com/

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • ile czasu można przechowywać

    Zgłoszony przez lidien na marca 9, 2012 at 18:13.

    ile czasu można przechowywać ten trunek?

    Lidia

    http://kucharzenieipieczenie.blogspot.com/

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • ile czasu można przechowywać

    Zgłoszony przez lidien na marca 9, 2012 at 18:13.

    ile czasu można przechowywać ten trunek?

    Lidia

    http://kucharzenieipieczenie.blogspot.com/

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze