Tu jesteś:
4
Składniki
- 250 g cukierków toffi Carambar®
- 400 g słodkiej śmietany 18% tł. lub skondensowanego mleka
- 2 MT wódki lub 1MT wódki plus 1MT whisky
5
Przygotowanie
Cukierki zmiksować 30s/obr.8
2. Założyć motylek, wlać śmietanę i podgrzewać 12min/temp.70*C/obr.1-2
3. Po rozpuszczeniu cukierków zwiększyć obroty do poz.5 i powoli wlewać alkohol.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Motylek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz