Tu jesteś:
4
Składniki
- 250g cukierków Toffi
- 400 g mleka słodzonego skondensowanego
- 1 MT wódki
- 1 MT whisky
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
cukierki zmiksować czas 30s obr poz 8
założyć motylek, wlać mleko podgrzewać czas 12 minut temp 70 stopni C obr 1-2
gdy cukierki się rozpuszczą zwiększyć obroty poz 5 i wlewać powoli alkohol
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Motylek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
przepis pochodzi z książki "Napoje"
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzWypróbuję bardzo lubię
Wypróbuję
bardzo lubię likiery

Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/
Dziękuję