3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

KOKTAJL SZPINAKOWY


Wydrukuj:
4

Składniki

1 porcja/porcje/porcji

KOKTAJL

  • 2 dojrzałe banany
  • 100 g surowego szpinaku, najlepiej polski i ekologiczny
  • 250 g wody mineralnej
5

Przygotowanie

  1. Do Zablokowany wrzucamy szpinak z wodą na 10 sek obroty 5 Wsteczne, następnie dodajemy pokrojone banany na 8 sek obroty 5. I gotowe


    Smacznego Uśmiech

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz